Huis > W > Welke Jl?

Welke jl?

Antwoord. Hoewel het in beide gevallen om de afkorting van één woord gaat, krijgt jl. (jongstleden) één punt en a.s. (aanstaande) twee. De schrijfwijze van dergelijke afkortingen is dus niet helemaal consequent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, wat betekent j en r?

jr. - Afkorting 1. afkorting van junior Antoniemen sr. Hoe kort je maanden af? De namen van maanden worden met drie of vier letters afgekort. In lopende tekst schrijven we die afkortingen gewoonlijk met een punt, zoals we dat bij de meeste 'echte' afkortingen doen. Mei wordt niet afgekort en krijgt dus nooit een punt. jan., feb., mrt., apr., jun., jul., aug., sept., okt., nov., dec.

Dus, wat is de afkorting van nummer?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er verschillende afkortingen kunnen worden gebruikt voor het woord "nummer". Enkele veel voorkomende mogelijkheden zijn "num", "no" en "#". Welke informatie of data staat centraal bij het toepassen van een PDM? Er zijn drie stukken informatie die centraal staan bij het toepassen van een PDM:
1. 1. De huidige toestand van het systeem: Dit omvat informatie over de componenten van het systeem, hun onderlinge relaties en de omgeving waarin ze opereren.
2. 2. De gewenste toestand van het systeem: Dit omvat informatie over de gewenste prestaties van het systeem en de omgeving waarin het moet functioneren.
3. Het verschil tussen de huidige toestand en de gewenste toestand: Dit is de informatie die wordt gebruikt om te bepalen welke veranderingen aan het systeem moeten worden aangebracht om de gewenste toestand te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Is Herbalife wel gezond?

Herbalife formule 1 shakes zijn ontwikkeld door experts en worden ondersteund door de wetenschap. Klinische studies tonen aan dat Herbalife's maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing een veilige en effectieve manier zijn om gewicht te verliezen en het er af te houden. Je kunt ook vragen wat mag je eten bij herbalife? Herbalife biedt zelf een tussendoortjes aan als proteïne repen (in 3 verschillende smaken) en proteïne nootjes, maar je mag ook groente of fruit eten. Of een iets hartiger tussendoortje, zoals een ei, kaas, plakje rookvlees of kipfilet of een handje noten.

Hoe snel kun je afvallen met Herbalife?

- Afslankfase: Tijdens de periode van afslanken met Herbalife, vervang je twee maaltijden door een heerlijke Herbalife Formule 1 shake. Je neemt dus twee Herbalife shakes per dag en daarnaast eet je één maaltijd 'normaal'. Als je op je streefgewicht bent, volg je een stabilisatiefase. Mensen vragen ook: wat is een ander woord voor jongstleden? afgelopen, jongstleden, laatstleden, vervlogen, voorbij, voorbijgegaan, voorlaatst, voorleden, vorig, vroeger. voorbij (bn) : jongstleden, laatstleden, verleden.

Hoe kort je bijvoorbeeld af?

Als afkorting van bijvoorbeeld zijn bv. en bijv. gebruikelijk. Het is aan te bevelen om in lopende tekst bijvoorbeeld voluit te schrijven.

Door Traci Dumm

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de symptomen van PLS? :: Waar staat de afkorting PLM voor?
Handige links