Huis > H > Hoe Verdien Je Geld Met Een Podcast?

Hoe verdien je geld met een podcast?

Verdienen podcasts geld? Natuurlijk doen ze dat! Grote namen krijgen grote hoeveelheden luisteraars en grote hoeveelheden advertentie-inkomsten terug. Volgens AdvertiseCast zijn de gemiddelde tarieven voor 30 seconden CPM (kosten per 1K luisteraar) $18, terwijl 60 seconden CPM $25 zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Wat dit betreft, hoe zet ik podcasts op mijn iphone?

Hoe kan ik podcasts gaan beluisteren op mijn iPhone, iPad of iPod touch? In de Podcasts-app voor iOS vind je via de symbolen onder in het scherm snel en gemakkelijk populaire en aanbevolen podcasts. Als je je wilt abonneren op een podcast, tik je op 'Abonneer' op de pagina van die podcast. Wat kost abonneren op een podcast? Gratis: Ja. Uitstekende app om radio en podcasts te beluisteren op Android apparaten. Je kunt playlists aanmaken, RSS feeds en livestreams toevoegen.

Wat is de beste podcast app voor iPhone?

Er zijn veel goede podcast-apps voor iPhone, en de beste voor u kan afhangen van uw persoonlijke voorkeuren. Enkele populaire podcast-apps zijn Overcast, Pocket Casts, Castro en Downcast. Deze apps hebben allemaal unieke functies die verschillende gebruikers aanspreken. Overcast heeft bijvoorbeeld een geweldig ontwerp en een geweldige interface, Pocket Casts heeft een groot aantal aanpassingsmogelijkheden, Castro heeft een interessante functie voor het in de wacht zetten van afleveringen en Downcast heeft een uitgebreide lijst met podcasts. Uiteindelijk is de beste podcast-app voor u de app die u het prettigst vindt en die aan uw behoeften voldoet. Waarom kan ik geen podcast luisteren op Spotify? De belangrijkste reden waarom je geen podcast kunt beluisteren op Spotify is omdat het platform geen podcasts host. Hoewel je enkele Spotify-exclusieve podcasts kunt vinden, wordt de overgrote meerderheid van de podcasts gehost op andere platforms zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Stitcher.
Dat komt omdat Spotify in de eerste plaats een muziekstreamingplatform is. Hoewel Spotify zich ook met andere vormen van audio-inhoud zoals podcasts en audioboeken heeft beziggehouden, heeft het zich nog niet echt op die markten begeven.
Dat gezegd hebbende, zijn er enkele workarounds waarmee je naar podcasts op Spotify kunt luisteren. Je kunt bijvoorbeeld de Spotify Web Player gebruiken om podcasts van andere platforms af te spelen. Je kunt ook podcasts aan Spotify toevoegen met apps van derden, zoals Pocket Casts.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede telefoon voor weinig geld?

Ben je op zoek naar een budgettelefoon? De A12 is de juiste telefoon voor u. Het toestel heeft een grote batterij.

Kun je zien wie je podcast luistert Spotify?

Spotify analyse dashboard

Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel streams een bepaald podcast heeft, maar ook hoeveel luisteraars je in totaal hebt, hoe lang mensen luisteren en vooral wanneer ze afhaken. Op deze manier kun je wat beter inspelen op de wensen van je luisteraars en je podcasts aantrekkelijker maken.
Dit in overweging nemend, kan geen podcast luisteren spotify? Voor podcasts die alleen beschikbaar zijn in de Spotify-app, kunt u luisteren via Spotify Connect of Bluetooth®. Sommige podcasts die beschikbaar zijn op Spotify zijn niet beschikbaar wanneer je Spotify opent vanuit een andere app, zoals de Bose-app.

Waar kan ik een podcast beluisteren?

Een podcast beluisteren.Hoe doe ik dat?

  • Website van de podcast. Via je computer, smartphone of tablet.
  • Podcastapp. Via een podcastapp op je smartphone. Voor Android is er bijvoorbeeld Spotify of Podcast Addict. iOs heeft een eigen podcastapp (Podcasts), maar ook daar kan je Spotify of tientallen andere apps installeren.
Dit in overweging nemend, waar plaats je een podcast? Anchor. Heb je geen eigen website dan kun je podcasts uploaden naar een platform. Op Anchor.fm maak je eenvoudig een account aan, vervolgens vul je de podcastdetails in en upload je de afleveringen. Anchor meldt de podcast automatisch aan bij alle diensten zoals Spotify, iTunes en Google Podcast.

Hoe podcast verwijderen Spotify?

Launch Spotify on your PC or Mac computer.

  1. On the left hand side of your screen, click on the "Recently Played" tab.
  2. In the "Recently Played" section, look through the content you recently listened to and find the song, album, playlist, or podcast that you'd like to delete.
  3. Click "Remove from Recently Played."

Door Lytton

Vergelijkbare artikelen

Wat is een leuke podcast voor kinderen? :: Welke apparatuur heb je nodig voor een podcast?
Handige links