Huis > H > Hoe Kan Je Pokémon Go Downloaden?

Hoe kan je Pokémon Go downloaden?

Pokémon GO kan gratis gedownload worden in de App Store en Google Play. Pokémon GO is een gratis game waarin je elke keer weer vele geweldige dingen kunt doen en vele Pokémon kunt ontdekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat moet je doen als Pokémon Go het niet doet?

Als de app helemaal niet wil openen, of als je hem opent en ontdekt dat je bent uitgelogd, wordt dat veroorzaakt door serverproblemen, zoals een aantal andere problemen in deze lijst. Het enige dat u kunt doen, is de app sluiten en het opnieuw proberen. Waarom kan ik geen Pokémon Go downloaden? #9 Ik kan Pokémon Go niet installeren

De AR-functie werkt op alle toestellen, ook op de iPhone 5. Is jouw toestel niet geschikt, dan kun je de game helaas niet spelen. Misschien heb je nog wel een oud Android-toestel liggen dat geschikt is, of kun je een toestel lenen van vrienden of familie.

Hoe krijg je je account terug op Pokémon Go?

Als je de toegang tot je Pokémon Go-account kwijt bent, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te proberen het te herstellen. Controleer eerst of je inloggegevens op je apparaat hebt opgeslagen. Als je een e-mailadres of telefoonnummer aan je account hebt gekoppeld, kun je proberen de functie "Wachtwoord vergeten" te gebruiken om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen inloggegevens hebt opgeslagen, kunt u proberen contact op te nemen met de klantenservice voor hulp. Hoe krijg je gratis Shiny Pokemon Go? Op dit moment is de enige manier om een Shiny Pokemon in Pokemon Go te krijgen, er een in het wild tegen te komen. Er is momenteel geen gegarandeerde manier om een Shiny Pokemon te vinden, hoewel er enkele methoden zijn die spelers hebben gebruikt om hun kansen te vergroten, zoals het gebruik van Lure Modules bij Pokestops, deelname aan Community Day-evenementen of het uitbroeden van eieren.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Wat dit betreft, hoe lang blijft een pokémon op dezelfde plek?

Zodra je zo'n Lure Module hebt, kun je deze plaatsen bij een PokéStop. Tik op zo'n locatie totdat je in de buurt bent en kies vervolgens voor de witte balk boven het rondje waar de foto van de locatie in staat. Hier kun je zo'n Lure Module plaatsen die ook voor dertig minuten actief blijft. Waarom crasht mijn Pokémon Go? Dit bericht wijst er op dat de Pokémon Go servers down zijn, waarschijnlijk ten gevolge van overbelasting. Niantic heeft beloofd om de servercapaciteit uit te breiden, maar door de enorme populariteit van Pokémon Go blijven de servers moeilijkheden ondervinden.

Hoe kun je inloggen op Pokémon Go?

Je kiest in het beginscherm voor de optie om in te loggen met je Google-account. Je vult nu eerst je e-mailadres in en vervolgens je wachtwoord voor dit e-mailadres. Dit is het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de app. Trouwens, hoe werkt adventure sync pokémon go? Adventure Sync is, samengevat, een nieuw systeem dat de Pokémon Go toelaat te linken met HealthKit (iOS) of Google Fit apps (Android). In andere woorden, het aantal stappen dat je neemt en de afstanden die je aflegt worden nu geregistreerd door Pokémon Go zonder dat je steeds de app open moet staan.

Kan je Pokémon Go spelen op tablet?

Pokémon Go werkt sindsdien alleen op Android 5.0 of nieuwer. De aanpassing heeft geen gevolgen voor de iOS-versie van de game. Die werkt op telefoons met iOS 11 of nieuwer.

Door Baal

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je gratis Meltan box? :: Hoe krijg je je account terug op Pokémon Go?
Handige links