Huis > H > Hoe Krijg Je Gratis Meltan Box?

Hoe krijg je gratis Meltan box?

Om Meltan te kunnen vangen, moet je een Mystery Box hebben, die je kan ontvangen door Pokémon te verzenden vanuit Pokémon GO naar Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Pokémon: Let's Go, Eevee!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Trouwens, hoe kom je aan een mystery box pokémon go?

Je krijgt maar één Mystery Box - als je een keertje een Pokémon van Go naar Let's Go overzet, verschijnt de Mystery Box in je inventory en die blijft daar permanent. Welk level evolueert Meltan? Het is duidelijk geworden dat Meltan alleen in Pokémon GO in Melmetal evolueert. Om hem te laten evolueren, moet je 400 Meltan Candy's hebben.

Hoe krijg je eevee Candy?

Om Eevee candy te krijgen, moet je een Eevee in het wild vangen en deze vervolgens overbrengen naar je Pokémon GO account. Zodra je dit hebt gedaan, moet je de Eevee evolueren naar een van zijn drie evoluties. Nadat de Eevee is geëvolueerd, krijgt de speler 3 Eevee-snoepjes. Wat dit betreft, hoe koppel je pokémon go met pokemon home? Er is momenteel geen manier om Pokémon GO te koppelen aan Pokémon Home.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: wat is de functie van pokemon home?

Pokémon HOME is een clouddienst die gebruikt kan worden via een Nintendo Switch-systeem en compatibele mobiele apparaten. Met Pokémon HOME kun je Pokémon overbrengen tussen compatibele games, Pokémon ruilen als je onderweg bent, Pokémon HOME-punten verzamelen, speciale Verrassingscadeau Pokémon ontvangen en meer. Dus, hoe krijg je eevee pokémon go? Daarnaast zijn er twee lure modules in Pokémon GO die ervoor zorgen dat Eevee in Leafeon of Glaceon kan evolueren. De Mossy Lure levert Leafeon op en de Glacial Lure levert Glaceon op. Door de lure op een Pokestop te zetten en vervolgens de stop te spinnen kun je Eevee evolueren.

Welke zetten kan Eevee?

Eevee evolueert in één van de volgende drie Pokémon afhankelijk van welke steen er wordt gebruikt: gebruik je een Vuurteen dan krijg je Flareon de Vuur Pokémon, met een Water Steen krijg je Vaporeon de Water Pokémon en met een Dondersteen krijgt je Jolteon de Licht Pokémon. Men kan zich ook afvragen: wat is transfer candy? Als je een Pokémon vangt krijg je er gratis en voor niks 3 Candy bij. Je kan vervolgens nog 1 Candy verdienen door dezelfde Pokémon op te sturen naar Professor Willow. Dit doe je door op het knopje Transfer te drukken. Als je een Pokémon uit een ei uitbroed ontvang je ook Candy.

Trouwens, is pokemon home gratis?

Pokémon Home zal compatibel zijn met verschillende games, waaronder Pokémon Go en Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch. Je hebt zowel gratis als premium features.

Door Ogren Gruda

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Pokémon ruilen? :: Hoe kan je Pokémon Go downloaden?
Handige links