Huis > H > Hoe Kan Ik Adblock In Google Chrome Uitzetten?

Hoe kan ik AdBlock in Google Chrome uitzetten?

Schakel AdBlock of Adblock Plus uit.

Dat doe je zo: Chrome – haal het vinkje weg in het vakje 'Ingeschakeld' rechts van AdBlock of Adblock Plus. Firefox – klik op Uitschakelen rechts van de adblocker. Edge – klik op het blauwe schuifje in het menu van de adblocker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, hoe kan ik pop up blokkering opheffen?

Je standaardinstellingen voor pop-ups en omleidingen wijzigen

  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging. Site-instellingen.
  4. Klik op Pop-ups en omleidingen.
  5. Kies de gewenste optie als standaardinstelling.
En nog een vraag, kun je reclames verwijderen? Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.

Hoe kom ik van de reclame op mijn computer af?

Er zijn een paar manieren om van advertenties op uw computer af te komen. Eén manier is het gebruik van een advertentieblokker, software die voorkomt dat advertenties op websites verschijnen. Een andere manier is het gebruik van een privacy browserextensie, die cookies en tracking scripts blokkeert die worden gebruikt om advertenties te tonen. Ten slotte kunt u advertenties handmatig blokkeren door uw hosts-bestand te bewerken. Wat is een pop up melding bij WhatsApp? Pop-upmeldingen zijn een functie in WhatsApp waarmee je berichten kunt bekijken zonder de app te openen. Als er een nieuw bericht binnenkomt, verschijnt er een kleine pop-upmelding boven aan het scherm. Je kunt op de melding tikken om het bericht te openen of het wegvegen om het te negeren. Pop-upmeldingen zijn standaard ingeschakeld, maar u kunt ze uitschakelen in de instellingen van de app.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dienovereenkomstig, wat is meldings led op whatsapp?

Als u uw LED-licht aanpast om u meldingen te tonen terwijl een Whatsapp bericht binnenkomt, begint het te knipperen om u te vertellen dat u een Whatsapp bericht, waarmee je kunt realiseren dat je een Whatsapp bericht wacht zonder uw telefoon te controleren. Wat is voorvertoning WhatsApp? Sommige apps, zoals WhatsApp en Berichten, tonen een zogenoemde 'heads up'-melding bij binnenkomende berichten. Dit is een voorvertoning waarin (een gedeelte) van de inhoud te zien is. Het is vanaf nu mogelijk om deze meldingen een lage prioriteit mee te geven, waardoor de animatie niet langer getoond wordt.

Daarvan, wat doen popups?

Wat zijn pop-ups? Pop-ups zijn extra schermpjes die tijdens het surfen verschijnen als een apart venster en waar vaak reclame op staat die al dan niet gelinkt is met de site waarop je aan het surfen bent. Bedrijven krijgen vaak geld per muisklik op zo'n pop-up, dus ze zijn gemaakt om op te vallen. Dienovereenkomstig, waarom popup? Pop-up stores zijn een kosten-effectieve manier om nieuwe markten of producten uit te testen, je kunt een hype creëren en uiteraard je inkomsten vergroten. Deze tijdelijke winkels kunnen niet alleen voor grote winkelketens of designermerken wonderen verrichten, maar voor welke onderneming dan ook.

Waarom pop-up?

Pop-ups zijn spannend, omdat ze op korte termijn winkels creëeren die net zo creatief als boeiend zijn en ze komen in alle soorten en maten. Waarom zou ook jij een pop-up moeten openen? Een pop-up blijft op 1 locatie, veelal drukbezochte stadscentra, gedurende 1 dag tot 3 maanden.

Door Rees

Vergelijkbare artikelen

Wat doen popups? :: Hoe kan ik pop ups verwijderen?
Handige links