Huis > H > Hoe Kan Ik Pop Ups Verwijderen?

Hoe kan ik pop ups verwijderen?

Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Is het verstandig om pop ups altijd te blokkeren?

Pop ups blokkeren met Google Chrome

Dit is voor veel websites niet eens nodig en voor sommige websites is het zelfs niet handig om in te stellen. Bedenk dus goed als je deze wil blokkeren waarom je dit wilt. Het is vaak mogelijk om ze alleen voor bepaalde websites toe te staan of te blokkeren.
Hoe schakel ik een blocker uit? blocker

  1. Ga naar het pictogram 'Menu openen' (drie horizontale lijnen) en klik op 'Opties'
  2. Klik op 'Privacy en beveiliging'
  3. Ga naar het onderdeel 'Machtigingen'
  4. Maak de selectie van 'Pop-upvensters blokkeren' ongedaan.

Hoe krijg ik die irritante reclames weg?

Er zijn een paar manieren om van advertenties af te komen. Eén manier is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn programma's die het verschijnen van advertenties op websites blokkeren. Ze blokkeren de code die advertenties op webpagina's weergeeft. Er zijn verschillende advertentieblokkers, maar enkele populaire zijn Adblock Plus en uBlock Origin. Een andere manier om van advertenties af te komen is het gebruik van een browser met ingebouwde advertentieblokkering. Een voorbeeld van een browser met ingebouwde advertentieblokkering is Brave. Brave is een relatief nieuwe browser die advertenties en trackers standaard blokkeert. Waarom geen pop-up melding WhatsApp? Er zijn enkele redenen waarom WhatsApp mogelijk geen pop-upmeldingen verzendt. Eén reden kan zijn dat de app niet is ingesteld om meldingen toe te staan. Om te controleren of dit het geval is, open je de app en ga je naar Instellingen. Tik op Meldingen en zorg ervoor dat Meldingen toestaan is ingeschakeld.
Een andere reden waarom WhatsApp mogelijk geen pop-upmeldingen verzendt, is dat de app niet is ingesteld als prioriteit in het Meldingencentrum. Om dit te controleren, ga je naar Instellingen > Meldingen. Scroll omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op WhatsApp. Zorg ervoor dat de schakelaar Meldingen toestaan is ingesteld op AAN.
Als WhatsApp nog steeds geen pop-upberichten verzendt, kan het nuttig zijn je apparaat opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Men kan zich ook afvragen: wat is een popup bericht?

Pop-upvensters, of pop-ups, zijn vensters die automatisch verschijnen zonder uw toestemming. Ze variëren in grootte, maar bedekken meestal niet het gehele scherm. Sommige pop-upvensters worden voor het huidige venster van Firefox geopend, terwijl andere erachter verschijnen (pop-undervensters). Hoe sta ik pop ups toe in Safari? Pop-ups toestaan of blokkeren op een afzonderlijke website

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Wat is een pop up blocker?

Een pop-up-blocker houdt pop-ups tegen. De inhoud van een pop-up is meestal reclame die van een andere site komt dan diegene die u op dat moment bezoekt. Zodra de pop-up-killer merkt dat er automatisch een venster van een andere website wordt geopend, onderdrukt de pop-up-killer dit venster. Hoe werkt een pop up winkel? Een pop-up shop is een winkel die verschijnt, even open is, en daarna weer verdwijnt. Het is een winkelruimte waar merken – meestal merken die alleen online te vinden zijn – hun klanten in het echt kunnen ontmoeten en potentiële klanten kennis kunnen laten maken met hun merk.

Daarvan, hoe kan je de adblocker uitschakelen?

Chrome

  1. Open uw Chrome-browser en ga verder naar Extensies. Tik eenvoudig op de drie verticale stippen die u in de rechterbovenhoek van uw browser kunt vinden.
  2. Schakel AdBlock uit.
  3. Als u besluit AdBlock voorgoed te verwijderen, moet u op de "Verwijderen" knop.

Door Rosemonde Ursino

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik AdBlock in Google Chrome uitzetten? :: Hoe kan ik al die reclame blokkeren?
Handige links