Huis > W > Waarom Geen Psp Meer?

Waarom geen PSP meer?

Naast het mogelijk mislopen van omzet is het voor retailers moeilijk om de PSP Go te verkopen door zijn relatief hoge prijs. Gezien het systeem volledig leunt op digitale games is er geen mogelijkheid voor retailers om de spelcomputer te verkopen in bundels.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat is de nieuwste psp?

De PSP-E1000 ziet er nóg strakker en sexier uit. Beleef het ene avontuur van hoogstaande kwaliteit na het andere, tegen een betaalbare prijs. Bovendien, wat is een psp waard?

TitelLos PrijsCIB Prijs
PSP 3001$63.02$92.65
Killzone Liberation$6.33$6.64
Metal Gear Acid$14.99$21.39
Manhunt 2$19.86$40.13

Welk jaar PSP?

Er zijn drie verschillende soorten PSP-systemen: de originele PSP-1000, de PSP-2000 (ook wel de "Slim & Lite" genoemd), en de PSP-3000. De PSP-3000 werd uitgebracht in oktober 2008. Hoe werkt een PSP? De PSP of PlayStation Portable is een draagbare spelcomputer die voor het eerst werd uitgebracht in 2004. De PSP is gemaakt door Sony en heeft een 4,3-inch scherm, een ingebouwde microfoon en een geheugenstick van 32 MB. De PSP heeft ook een ingebouwde camera en kan naast spelletjes ook films en muziek afspelen. De PSP wordt aangedreven door een Lithium-Ion batterij en kan tot 6 uur spelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe duur is een PS Vita?

Playstation VitaPS Vita

Playstation Vita

TitelPlayStation Vita Slim Console
Los Prijs$151.00
CIB Prijs$157.70
Nieuw Prijs$205.00
Nog 50 kolommen Dit in overweging nemend, welke soorten psp zijn er? Sinds 2005 zijn er drie belangrijke PSP's geweest, de klassieke PlayStation Portable, de PSP Go en zijn opvolger, de PS Vita.

Waar kan ik nog een PlayStation 5 kopen?

Waar kun je de PS5 kopen?

  • Coolblue. Bij Coolblue is de voorraad op en het is niet bekend wanneer er weer een nieuwe lading aan PS5's komt.
  • Bol.com. De PlayStation 5 is al een tijdje niet leverbaar.
  • Amazon.
  • MediaMarkt.
  • BCC.
  • Nedgame.
  • PS5 DualSense-controller: €69,98 bij MediaMarkt.
  • PS5 HD Camera: €51,75 bij Bol.com.
Vervolgens, hoe weet je welke psp je hebt? Hoe weet ik welk model PSP ik heb? Het model nummer staat op een lange smalle witte sticker aan de zijkant/onderkant van de PSP. Staat op uw sticker b.v. PSP-3004 dan heeft het model PSP-3000 waarvan de 4 alleen betekent dat het de Europese versie is.

Hoeveel politieke partijen zijn er?

Nationaal vertegenwoordigd. Zestien politieke partijen zijn vertegenwoordigd in de Tweede Kamer, dertien in de Eerste Kamer en negen in het Europees Parlement.

Door Sloatman

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten op Microsoft 365 Personal? :: Hoe laptop opladen?
Handige links