Huis > H > Hoe Inbox Toevoegen In Outlook?

Hoe inbox toevoegen in Outlook?

Meer accounts toevoegen

  1. Selecteer Extra > Accounts.
  2. Klik op het plusteken (+) > Nieuw account.
  3. Voer het e-mailadres van het account in.
  4. Volg de aanwijzingen om het instellen van het account te voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, hoe deel ik mijn postvak in in outlook?

Ga naar je mail en klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt delen (bijvoorbeeld 'Postvak in'), kies vervolgens 'Eigenschappen' en het tabblad 'Machtigingen'. Vervolgens moet je de collega de instructie 'Mailbox van een andere gebruiker toevoegen' uitvoeren. Mensen vragen ook: hoe andere mailbox openen in outlook? Klik in de navigatiebalk boven aan het scherm van Outlook Web App op uw naam. Er wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven. Klik op Ander postvak openen. Typ het e-mailadres van het andere postvak dat u wilt openen en klik op Openen.

Hoe kan je een mail toevoegen?

Aangenomen dat u een e-mailadres wilt toevoegen aan een bestaande account:
1. Log in op de account waaraan u het e-mailadres wilt toevoegen.
2. Klik op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina.
3. Selecteer in het menu dat verschijnt "Instellingen."
4. Selecteer op de instellingenpagina "Accounts en importeren" in de lijst met opties aan de linkerkant van de pagina.
5. Klik in het gedeelte "E-mail verzenden als:" op de link "Een ander eigen e-mailadres toevoegen".
6. In het pop-upvenster dat verschijnt, voert u in het veld "E-mailadres:" het nieuwe e-mailadres in dat u wilt toevoegen.
7. Laat de optie "Behandel als een alias" aangevinkt en klik vervolgens op de knop "Volgende stap".
8. In het volgende venster dat verschijnt, voert u de SMTP-gegevens voor het nieuwe e-mailadres in. Deze kunt u vinden in de instellingen van het e-mailaccount. Zodra u de informatie hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Account toevoegen".
9. Er wordt een verificatiemail naar het nieuwe e-mailadres gestuurd. Volg de instructies in de e-mail om het adres te verifiëren en klik vervolgens op de knop "Doorgaan".
10. Het nieuwe e-mailadres wordt nu vermeld in het gedeelte "E-mail verzenden als:" op de instellingenpagina. Dienovereenkomstig, hoe mappen beheren in outlook? U kunt uw mappen in Outlook op verschillende manieren beheren. U kunt nieuwe mappen maken, berichten naar mappen verplaatsen en mappen verwijderen of hernoemen.
Om een nieuwe map aan te maken, klikt u op het tabblad Map en vervolgens op Nieuwe map. Voer een naam in voor uw map en klik op OK.
Om een bericht naar een map te verplaatsen, opent u het bericht en klikt u op het tabblad Map. Klik op de naam van de map waarin u het bericht wilt verplaatsen.
Om een map te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de map en vervolgens op Verwijderen.
Om een map te hernoemen, klikt u met de rechtermuisknop op de map en vervolgens op Hernoemen. Voer een nieuwe naam in voor de map en klik op OK.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

Hoe koppel je email adressen aan elkaar?

Log in via de website en ga naar 'Instellingen'. Vervolgens kiest u de tab 'Emailadressen'. Hier vindt u het kopje 'E-mail aliassen'. Vul het e-mailadres wat u wilt koppelen in en bevestig via de mail die u op dit adres ontvangt. Wie heeft toegang tot mijn Outlook? Klik op het tabblad Bestand. Klik achtereenvolgens op Accountinstellingen en op Gemachtigdentoegang. Klik op de naam van de gemachtigde voor wie u de toegang tot uw privé-afspraken wilt wijzigen en klik vervolgens op Machtigingen. Schakel het selectievakje Gemachtigde kan de privé-items bekijken in.

Hoe kan ik mijn mailbox openen?

Het openen van een e-mail op je computer. Ga naar de website van je e-mailprovider. Log in op je e-mail account. Klik op “Inbox” (Postvak in). Wat is een gedeeld postvak? Een gedeeld postvak maakt het voor een groep mensen makkelijk om e-mails van een publiek e-mailadres te controleren en te verzenden, zoals [email protected].

Hoe kun je een map mailen?

U kunt bestanden en mappen verzenden door ze als bijlage bij een e-mailbericht te voegen. Wanneer u een map bijvoegt, wordt de inhoud van de map gecomprimeerd in één ZIP-bestand. Ga naar het tabblad Bericht van het bericht en klik op Bestand bijvoegen.

Door Randy Florian

Vergelijkbare artikelen

Wat is een functionele mailbox? :: Hoe kan ik zien welke versie van Outlook Ik heb?
Handige links