Huis > W > Wat Is Een Functionele Mailbox?

Wat is een functionele mailbox?

Iedere medewerker heeft een persoonlijke mailbox. Daarnaast zijn er de zogenaamde functionele mailboxen, bijvoorbeeld een mailbox die je samen met collega's gebruikt voor een project of dienst. Je kunt, als medewerker, ook een mailbox aanvragen voor een groep studenten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

De klassieke versie van OutlookSelect vindt u bovenaan de pagina.

Kun je twee e-mailadressen hebben?

Met Gmail kan je eenvoudig meerdere accounts en e-mailadressen koppelen via de ingebouwde functionaliteiten. Je hebt dus geen add-ons of betaalde plugins nodig. Hoe maak je een tweede e-mailadres aan? Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.

Bovendien, hoe voeg je een andere mail toe op iphone?

Om een andere mail op iphone toe te voegen, gaat u naar de app Instellingen, tikt u op Mail, Contacten, Agenda's en vervolgens op Account toevoegen. Vanaf daar kunt u een ander mailaccount toevoegen door de instructies op het scherm te volgen. Men kan zich ook afvragen: kan ik mijn e mails automatisch naar een bepaalde map laten verplaatsen bij binnenkomst? In de meeste e-mailprogramma's kunt u een regel instellen om e-mails van een bepaalde afzender automatisch naar een bepaalde map te verplaatsen. Om dit te doen, moet u een filter of regel in uw e-mailprogramma maken die zoekt naar e-mails van de gewenste afzender en deze vervolgens verplaatst naar de opgegeven map. Hoe u dit doet, hangt af van het e-mailprogramma dat u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn mailbox vinden?

U kunt Gmail openen op uw computer. De pijl naar beneden vindt u in het zoekvak bovenin het scherm. U kunt kiezen voor Mail &

Trouwens, waar staat de map concepten in outlook?

Concept-berichten aanpassen

Klik in het linkermenu op Concepten. In deze map staan alle mails waaraan u bent begonnen, maar die niet zijn verstuurd. Klik op het gewenste bericht. Het berichtvenster opent.
Kan mail niet verplaatsen naar map? Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Mensen vragen ook: hoe verbind je een mail met een andere mail?

Klik op het tabblad Accounts en import. Klik in het gedeelte 'E-mail bekijken uit andere accounts' op Een e-mailaccount toevoegen. Geef het e-mailadres van het andere account op en klik vervolgens op Volgende. Maak een keuze en klik op Volgende. Trouwens, hoe kan je je schoolmail aan je gewone mail? Vul in de zoekbalk daaronder 'doorsturen' in en klik vervolgens daaronder bij Acties (1) op de eerste optie. Type in het volgende scherm in de balk onder 'Mijn e-mail doorsturen naar:' het e-mail adres in waar je de mail naar toe wilt laten sturen, dus je eigen privé e-mail adres.

Daarvan, kun je meerdere hotmail accounts hebben?

Als je de Outlook.com app open hebt, klik dan bovenin op het Outlook.com icoon. Klik in het menu dat dan geopend wordt op je accountnaam. Je krijgt dan alle ingestelde accounts te zien en de optie om een account toe te voegen.

Door Rhona

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een strakke pot open? :: Hoe inbox toevoegen in Outlook?
Handige links