Huis > W > Welke Powerbank Laad Het Snelst Op?

Welke powerbank laad het snelst op?

Powerbank opladen met USB C

USB type C is een multifunctionele USB aansluiting met de nodige voordelen: Je laadt en ontlaadt 50% sneller dan met de reguliere USB aansluiting.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dus, hoeveel vermogen moet een powerbank hebben?

20.000 mAh: ook laptops en tablets opladen

Kies voor laptops en tablets een powerbank met minimaal 20.000 mAh capaciteit. Batterijen van tablets zijn tussen de 6.000 mAh (iPad Mini) en de 11.000 mAh (iPad Pro) groot. Het gemiddelde ligt rond de 8.000 mAh, ook voor laptops.
6 dagen geleden Hoe kies je een goede powerbank? Een groter 20.000 mAh model is handig voor een weekend kamperen met z'n tweeën, maar past waarschijnlijk niet meer in je zak. Veel smartphones ondersteunen snelladen; kijk hiervoor goed of jouw toestel Quick Charge (Android) of Power Delivery (Apple en nieuwere Android toestellen) nodig heeft.

Dienovereenkomstig, waar moet je op letten bij het kopen van een powerbank?

Bij het kopen van een powerbank moet je rekening houden met de capaciteit, draagbaarheid en compatibiliteit.
De capaciteit wordt gemeten in milliampère-uur (mAh) en bepaalt hoeveel lading de powerbank kan vasthouden. Een hogere capaciteit betekent dat de powerbank uw apparaat vaker kan opladen voordat het zelf opnieuw moet worden opgeladen.
Draagbaarheid wordt bepaald door de grootte en het gewicht van de powerbank. Een kleinere en lichtere powerbank is handiger om mee te nemen.
Compatibiliteit is belangrijk om te overwegen omdat niet alle powerbanks compatibel zijn met alle apparaten. Controleer of de powerbank die je overweegt compatibel is met je apparaat voordat je een aankoop doet. Dit in overweging nemend, wat is de krachtigste powerbank? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de capaciteit van de powerbank, de efficiëntie van de batterij en het vermogen. Sommige experts zijn echter van mening dat de krachtigste powerbank de Anker PowerCore+ 26800mAh Portable Charger is. Deze powerbank heeft een capaciteit van 26800mAh en is daarmee een van de powerbanks met de hoogste capaciteit op de markt. Hij heeft ook een hoog vermogen van 4,8A, wat betekent dat hij apparaten snel kan opladen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dus, hoeveel mah is een goede powerbank?

Als voorbeeld: de meeste moderne smartphones hebben een accu met een capaciteit van ongeveer 3000 mAh. Als je dan een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh hebt, kun je gerust je telefoon drie keer helemaal bijladen. Hoe vaak opladen met 20000 mAh? Koop je een 10.000mAh powerbank, dan kun je 10.000:1960=5,1 dus afgerond 5 keer jouw iPhone 7 opladen. Heb je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S7 met een batterijcapaciteit van 3000mAh en een powerbank met 20.000mAh? Dan kun je 20.000:3000=6,6 keer jouw telefoon opladen met desbetreffende powerbank.

Hoe lang gaat 10000 mAh mee?

Dit is lastig om te zeggen, omdat dit dus erg afhankelijk is van gebruik en omgeving. Ga uit van een energieverlies van 20%, in ons voorbeeld hierboven zou er dan dus 2185 mAh nodig zijn om de iPhone 8 volledig te laden. We kunnen met 10.000 mAh dan 4,5 keer de iPhone opladen. Hoeveel uur is 10000 mAh? Een capaciteit van 10.000 mAh betekent dat de accu gedurende één uur een stroomsterkte van 10.000 milliampère, ofwel 10 ampère kan leveren.

Hoe lang gaat 4000mah mee?

Heb je bijvoorbeeld een telefoon van 1A, dan zou een powerbank van 4000 mAh 4 uur meegaan totdat deze leeg is. Gebruik je een tablet van 2A bijvoorbeeld, dan gaat de powerbank maar 2 uur mee.

Door Rawlinson

Vergelijkbare artikelen

Hoe meer mAh hoe beter? :: Hoe weet ik of mijn wifi repeater werkt?
Handige links