Huis > H > Hoe Powerpoint Beveiligen Tegen Bewerken?

Hoe PowerPoint beveiligen tegen bewerken?

PowerPoint vergrendelen en opheffen

  1. Klik op de tab Bestand. Klik hierna op Info en kies voor Presentatie beveiligen;
  2. Selecteer de optie Versleutelen met wachtwoord en vul een wachtwoord in;
  3. Als je het wachtwoord wilt verwijderen, herhaal je de bovenstaande stappen en verwijder je het reeds ingevoerde wachtwoord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe PowerPoint alleen lezen?

Er zijn een paar manieren waarop u PowerPoint alleen kunt lezen. Eén manier is om de functie Presentatiemodus te gebruiken. Met deze functie kunt u de presentatie bekijken als een schermvullende diavoorstelling. U kunt ook de functie Leesmodus gebruiken, die de presentatie in een leesbaarder formaat weergeeft. Bovendien kunt u het programma PowerPoint Viewer gebruiken om de presentatie te bekijken zonder dat PowerPoint op uw computer is geïnstalleerd. Daarvan, hoe moet je een powerpoint versturen? Er zijn een paar manieren om een PowerPoint te versturen. Eén manier is om het te e-mailen als bijlage. Een andere manier is om het op een USB-stick op te slaan en het fysiek aan de persoon te overhandigen. Een andere manier is om het te uploaden naar een gedeelde schijf, zoals Google Drive of Dropbox, en de link met de persoon te delen.

Je kunt ook vragen hoe haal je alleen-lezen weg?

Er zijn een paar manieren om het alleen-lezen kenmerk van een bestand te verwijderen:
1. Gebruik het attrib commando.
attrib -r [bestandsnaam]
2. Gebruik de Windows Verkenner GUI.
Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. Haal onder het tabblad Algemeen het vinkje weg bij Alleen-lezen.
3. Gebruik de opdracht icacls.
icacls [bestandsnaam] /remove:r Dienovereenkomstig, kan powerpoint niet bewerken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand een PowerPoint-presentatie niet kan bewerken. Eén mogelijkheid is dat het PowerPoint-bestand corrupt of beschadigd is. Een andere mogelijkheid is dat het bestand met een wachtwoord is beveiligd en dat de persoon die het probeert te bewerken niet het juiste wachtwoord heeft. Ten slotte is het ook mogelijk dat de persoon niet de juiste rechten heeft om het bestand te bewerken. Als het bestand bijvoorbeeld op een gedeelde netwerkschijf staat, kunnen alleen mensen met specifieke machtigingen van de beheerder het bewerken.

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Dus, hoe kun je een alleen lezen bestand wijzigen?

Het kenmerk Alleen-lezen verwijderen

  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen uit.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn powerpoint niet opslaan? Open de presentatie. Selecteer in het menu Bestand Opslaan als, selecteer een locatie om het bestand op te slaan en selecteer vervolgens Meer opties. Selecteer in PowerPoint 2007 de Microsoft Office-knop, selecteer Opslaan als en selecteer vervolgens Andere indelingen.

Daarvan, hoe deel je een powerpoint via mail?

Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Delen en klik vervolgens op Bijlage verzenden. Klik op Presentatie of PDF. PowerPoint opent uw e-mailtoepassing en voegt uw bestand als bijlage toe aan een nieuw bericht. Vul de details in, zoals e-mailadressen en een kort bericht, en klik op Verzenden. Vervolgens, waarom is mijn powerpoint zo groot? Je PowerPoint comprimeren of verkleinen zorgt ervoor dat een presentatie minder zwaar is en je deze gemakkelijker kunt afspelen of versturen. Bij het gebruik van veel afbeeldingen en video's kan het zijn dat je PowerPoint erg zwaar wordt. We raden je daarom altijd aan om je PowerPoint bestand te verkleinen.

Hoe maak je van een PowerPoint een pdf?

PowerPoint-presentaties opslaan als PDF-bestand

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Klik op PDF- of XPS-document maken en klik daarna op PDF of XPS maken.
  3. Kies in het dialoogvenster Publiceren als PDF of XPS een locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Door Wanda

Vergelijkbare artikelen

Kan alleen lezen niet uitzetten? :: Hoe maak je een bestand kleiner?
Handige links