Huis > H > Hoe Maak Je Een Bestand Kleiner?

Hoe maak je een bestand kleiner?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, hoe verstuur ik een grote powerpoint presentatie?

Selecteer Bestand > Delen > E-mail. Klik onder E-mail op een van de volgende opties: Als bijlage verzenden als u uw presentatie bij een e-mailbericht voegen. Een koppeling verzenden als u een e-mailbericht met een koppeling naar uw presentatie wilt maken. En nog een vraag, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken? Open het programma Paint; Druk op Bestand – openen om de gewenste jpg afbeelding te selecteren; Via het kopje Start kun je het subkopje 'Formaat wijzigen' vinden. Klik op OK en je ziet de nieuwe (verkleinde of aangepaste) afbeelding.

Door Gerta Soloman

Vergelijkbare artikelen

Hoe PowerPoint beveiligen tegen bewerken? :: Waar kan je een presentatie maken?
Handige links