Huis > H > Hoe Maak Je Een Power Point?

Hoe maak je een power point?

Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waarom is mijn PowerPoint zo groot?

Je PowerPoint comprimeren of verkleinen zorgt ervoor dat een presentatie minder zwaar is en je deze gemakkelijker kunt afspelen of versturen. Bij het gebruik van veel afbeeldingen en video's kan het zijn dat je PowerPoint erg zwaar wordt. We raden je daarom altijd aan om je PowerPoint bestand te verkleinen. Welke resolutie voor PowerPoint? Standaard is de exportresolutie van een PowerPoint-dia die u als afbeelding wilt opslaan 96 dpi (dots per inch).

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word?

Er zijn een paar manieren waarop u een PDF-bestand in Word kunt bewerken. Eén manier is om het PDF-bestand met behulp van een PDF-converter te converteren naar een Word-document. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het bewerken zoals elk ander Word-document.
Een andere manier om een PDF-bestand in Word te bewerken, is door de ingebouwde PDF-editor in Word te gebruiken. Daarvoor opent u het PDF-bestand in Word en klikt u op de knop "PDF bewerken" in de werkbalk. Dit opent de PDF in de bewerkingsmodus van Word, waar u wijzigingen kunt aanbrengen in de tekst en de lay-out van de PDF.
Als u complexere bewerkingen in een PDF-bestand wilt aanbrengen, kunt u een PDF-editor van derden gebruiken. Adobe Acrobat is hiervoor een populaire keuze, omdat het een groot aantal functies heeft voor het bewerken van PDF-bestanden. Hoe kan je 2 Word documenten samenvoegen? Er zijn een paar verschillende manieren om 2 Word documenten samen te voegen.
Als je 2 Word documenten wilt samenvoegen tot één document, kun je het tabblad "Invoegen" gebruiken om de inhoud van het ene document in het andere in te voegen. Open eerst beide documenten die u wilt samenvoegen. Plaats uw cursor in het document waar u het andere document wilt invoegen en klik op het tabblad "Invoegen". Klik in de groep "Tekst" op "Object". In het venster "Object invoegen" selecteert u "Maken vanuit bestand". Klik op "Bladeren" en zoek het document dat u wilt invoegen. Selecteer het document en klik op "Invoegen".
Als u 2 Word documenten naast elkaar wilt samenvoegen, kunt u de functie "Zijdelings bekijken" gebruiken. Open eerst beide documenten die u wilt vergelijken. Klik op het tabblad "Beeld" en in de groep "Beeld" op "Naast elkaar bekijken". Hierdoor worden beide documenten naast elkaar geopend in aparte vensters. U kunt tegelijkertijd door beide documenten bladeren en eventueel wijzigingen aanbrengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, hoe plak je een pdf in de mail?

Een bestand als bijlage aan een bericht toevoegen

  1. Klik in het menu Bestand op Nieuw en klik op E-mailbericht.
  2. Klik op het tabblad Bericht in de groep Opnemen op Bestand bijvoegen.
  3. Kies in het dialoogvenster Bestand invoegen het bestand dat u wilt toevoegen en klik op Invoegen.
Daarvan, kan een presentatie worden opgeslagen in een pdf indeling? Methode 1: Uw presentatie opslaan als PDF

Klik op Bestand > Opslaan als. Kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan en kies PDF in het menu Bestandsindeling.

Hoe slides Afdrukken?

Uw presentatie afdrukken

Selecteer Bestand > Afdrukken. Selecteer bij Printer de printer waarnaar u wilt afdrukken. Selecteer bij Instellingen de gewenste opties: Dia's: Kies in de vervolgkeuzelijst de optie om alle dia's, de geselecteerde dia's of de huidige dia af te drukken.
Bovendien, hoe zet je meerdere dia's op 1 pagina? Hand-outs afdrukken met 2 tot 6 dia's per pagina

  1. In uw geopende presentatie, klik eenvoudigweg op de tab Hand-out boven de weergave van de dia.
  2. Op de tab Lay-outs aan de rechterkant, kies het aantal dia's dat u per pagina wilt.

Wat zijn speaker notes?

Wanneer u een presentatie maakt, kunt u sprekersnotities toevoegen die u later kunt raadplegen terwijl u de diavoorstelling houdt voor een publiek. Tijdens de presentatie zijn de sprekersnotities zichtbaar op uw beeldscherm, maar niet voor het publiek.

Door Therine

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een PowerPoint in Word? :: Wat is een Diavenster?
Handige links