Huis > H > Hoe Maak Je Een Voettekst In Powerpoint?

Hoe maak je een voettekst in PowerPoint?

Klik op Invoegen > koptekst en voettekst. Schakel op het tabblad Dia de optie Voettekst in. Typ de gewenste tekst, zoals de presentatietitel, in het vak onder Voettekst. Controleer de datum en tijd om toe te voegen aan uw dia's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een titel dia?

Er zijn verschillende manieren om titels toe te voegen aan uw dia's in PowerPoint. Gebruik de optie Indeling om een zelfstandige titeldia te maken of om een titel toe te voegen aan een dia die andere tekst bevat. Wat is een Diavenster? 3: Diavenster Rechtsboven in het PowerPoint-venster toont het Diavenster een grote weergave van de huidige dia. Met de huidige dia in deze weergave kunt u tekst toevoegen en foto's, tabellen, SmartArt-afbeeldingen, grafieken, tekenobjecten, tekstvakken, video's, geluiden, hyperlinks en animaties invoegen.

Hoe maak je een eigen achtergrond?

Aangenomen dat u een aangepaste achtergrond wilt maken voor een apparaat (computer, telefoon, tablet, enz.), is het proces afhankelijk van het apparaat.
Voor een computer kunt u een aangepaste achtergrond maken door het venster Instellingen te openen, de optie Personalisatie te selecteren en vervolgens de optie Achtergrond te kiezen. Vanaf hier kunt u de achtergrond die u wilt gebruiken selecteren uit een vooraf geladen lijst, of u kunt de optie Bladeren selecteren om uw eigen afbeelding uit uw computerbestanden te kiezen.
Voor een telefoon of tablet kunt u een aangepaste achtergrond maken door de Instellingen-app te openen, de optie Achtergrond te selecteren en vervolgens de afbeelding te kiezen die u als achtergrond wilt gebruiken. Hoe maak je een achtergrond op je telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een achtergrond op je telefoon kunt maken. Eén manier is om een afbeelding te gebruiken die je al op je telefoon hebt staan. Een andere manier is om een afbeelding te downloaden van het internet of van een app. De laatste manier is om een foto te maken met je camera en die als achtergrond te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat is een standaard sjabloon?

Een Word sjabloon is een vooraf ingericht Word document om het gebruikers makkelijker te maken. Denk hierbij aan vooraf ingestelde inhoud (teksten), stijlen en opmaak, pagina-indeling, marges, regelafstanden en themakleuren. Een Word sjabloon is in feite een steunpilaar bij het maken van documenten. Mensen vragen ook: hoe maak je een lay out in word? Je kan zelf een voorblad ontwerpen of je kan gebruik maken van de voorbladen die aanwezig zijn in MS Word.

  1. Open in het menu het tabblad “Invoegen“.
  2. Klik op de knop “Voorblad“.
  3. Kies de gewenste opmaak.

Mensen vragen ook: hoe maak je een template voor instagram?

Hoe je de templates voor Instagram stories gebruikt

  1. Creëer een gratis Adobe Spark account en log in.
  2. Klik op Use this template onder de templates die je ziet.
  3. Via de link kun je de template aanpassen.
  4. Verander de achtergrond, lettertype, kleuren etc.
  5. Download de template and upload het naar je stories.
Hoe kan je een goede presentatie maken? Met deze 8 tips zorg jij dat jouw publiek aan je lippen hangt.
  1. De voorbereiding van je presentatie.
  2. Begin en eindig met een anekdote.
  3. Vertel een compleet verhaal.
  4. Werk niet eindeloos aan de vorm.
  5. Plaats niet teveel tekst op een slide.
  6. Zorg voor interactie.
  7. Einde: samenvatten, herhalen, uitsmijter.
  8. Alle valkuilen op een rij.

Hoe maak ik een PowerPoint presentatie in Windows 10?

Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Door Hoeg Kasinger

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn objecten in PowerPoint? :: Waar staan PowerPoint templates?
Handige links