Huis > H > Hoe Laat Je Een Youtube Filmpje Automatisch Afspelen In Powerpoint?

Hoe laat je een YouTube filmpje automatisch afspelen in PowerPoint?

Ga onder Hulpmiddelen voorvideo naar het tabblad Afspelen, in de groep Videoopties, in de lijst Start, op een van de volgende opties: Als u de video wilt afspelen wanneer de dia met de video verschijnt in de weergave Diavoorstelling, selecteert u Automatisch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Welk formaat video in PowerPoint?

Video: Het is raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die gecodeerd zijn met H. 264-video (ook wel bekend als MPEG-4 AVC) en AAC-audio. Dit is de beste keuze voor compatibiliteit voor zowel de Windows- als de Mac-versie van PowerPoint. Audio: We adviseren om M4A-bestanden te gebruiken die zijn gecodeerd met AAC-audio. Dus, wat is de insluitcode van een video? Voeg de online video in met een insluitcode

  • Zoek in YouTube of Vimeo de video die u wilt invoegen.
  • Klik onder het videoframe op Delen en klik vervolgens op Insluiten.
  • Klik met de rechtermuisknop de iFrame-invoegcode en klik op Kopiëren.
  • Klik in PowerPoint op de dia waaraan u een video wilt toevoegen.

Hoe zet je een video in Google presentaties?

Er is geen ingebouwde functie voor het toevoegen van video's aan Google-presentaties, maar er zijn een paar workarounds die je kunt gebruiken. Eén optie is om de video te uploaden naar YouTube en dan in te sluiten in je presentatie met behulp van de insluitcode van YouTube. Een andere optie is om de video te uploaden naar Google Drive en dan in te voegen in je presentatie met behulp van de insluitcode van Google Drive. Hoe zet je een filmpje in PowerPoint op ipad? Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u het filmbestand op uw iPad hebt opgeslagen, kunt u het in PowerPoint invoegen door naar het tabblad Invoegen te gaan en "Video invoegen" te selecteren. Vervolgens bladert u naar het videobestand op uw iPad en voegt u het in de PowerPoint-dia in.
2. Als u het filmbestand op uw computer hebt opgeslagen, kunt u het in PowerPoint invoegen door naar het tabblad Invoegen te gaan en "Video invoegen vanuit bestand" te selecteren. Blader vervolgens gewoon naar het videobestand op je computer en voeg het in de PowerPoint-dia in.
3. Als je een film van het web wilt invoegen, kun je naar het tabblad Invoegen gaan en "Video van web invoegen" selecteren. Voer dan gewoon de URL in van de video die je wilt invoegen.

Gerelateerde artikelen

Kan je op een Blu-Ray speler dvd's afspelen?

Een speler speelt discs af. Sommige spelers ondersteunen geen 3D-materiaal of kunnen geen films uit een usb-geheugen afspelen.

Dus, hoe activeer je een link in een powerpoint?

Een hyperlink invoegen

  1. Klik op de plaats in de dia waar u de koppeling wilt toevoegen.
  2. Selecteer op het tabblad Invoegen van het lint de optie Koppelen.
  3. Selecteer Koppeling invoegen.
  4. Typ in het vak Weer te geven tekst de tekst die u als hyperlink wilt maken.
  5. Selecteer Invoegen.
Hoe kan je een filmpje downloaden van YouTube? Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene 'Plak Link' knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties.

Hoe laat je een PowerPoint automatisch afspelen?

Dia's automatisch af laten spelen / PowerPoint loop

  1. Open je tabblad diavoorstelling en klik op diavoorstelling instellen;
  2. Vink deze optie aan: herhalen tot op ESC wordt gedrukt;
  3. Ga vervolgens naar het tabblad overgangen en haal het vinkje weg bij muisklik en zet deze bij na (invoeren seconden) aan.
Hoe tijd per dia instellen PowerPoint? Ga op het tabblad Overgangen als volgt te werk:
  1. Als u de tijdsduur wilt instellen waarop een dia wordt weergegeven, selecteert u Na en voert u het aantal seconden in.
  2. Als u de duur wilt instellen van de overgang tussen dia's, voert u in het vak Duur de tijdsduur in.
  3. Klik op Overal toepassen .

Hoe start je een diavoorstelling?

Een diavoorstelling starten

Als u de diavoorstelling wilt starten, selecteert u op het tabblad Diavoorstelling de optie Vanaf begin afspelen. (Als u het Vereenvoudigde Lint hebt uitgeschakeld, hebt u geen tabblad Diavoorstelling. Gebruik in plaats daarvan het tabblad Weergave om diavoorstelling te starten.)

Door Merideth Tichnell

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik muziek onder een PowerPoint presentatie? :: Hoe verbind ik mijn laptop met Chromecast?
Handige links