Huis > H > Hoe Zet Ik Muziek Onder Een Powerpoint Presentatie?

Hoe zet ik muziek onder een PowerPoint presentatie?

Selecteer op het tabblad Invoegen de optie Audio en selecteer Audio op mijn pc. Blader in de verkenner naar het muziekbestand dat u wilt gebruiken en selecteer Invoegen. Terwijl het audiopictogram op de dia is geselecteerd, selecteert u op het tabblad Afspelen de optie Afspelen op achtergrond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoe youtube filmpje downloaden op mac?

YouTube video snel downloaden

Een link die begint met www.youtube.com/watch verander je dus in www.ssyoutube.com/watch. Druk op Enter en je belandt op de website van SaveFrom. Met een klik op 'download video in browser' en 'Download' staat de video (in HD) in de Downloads-map op je Mac.
Kan geen YouTube filmpjes delen op Facebook? Via YouTube

  • Ga naar de YouTube video die je wilt delen. Klik op Delen rechtsonder de video.
  • Klik op het logo van Facebook bij: Een link delen. Er wordt automatisch een nieuw tabblad met Facebook geopend.
  • Hier heb je de optie om een bericht aan de video toe te voegen.
  • Delen maar!

Wat is een playlist embedden?

Een playlist embed is een code die u in uw website of blog kunt invoegen waarmee u een afspeellijst van video's van YouTube kunt weergeven. Kan je een filmpje toevoegen in een Word document? Ja, u kunt een film toevoegen in een Word-document. Klik daarvoor op het tabblad Invoegen en vervolgens op het pictogram Film. Dit opent het dialoogvenster Film invoegen. Van hieruit kunt u bladeren naar het filmbestand dat u wilt invoegen. Zodra u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op de knop Openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een pdf bestand in google docs zetten?

Als het pdf-bestand dat u in Google Docs wilt openen, is opgeslagen op uw Google Drive, kiest u gewoon "My Drive" en de browser zal naar uw drive-account leiden. Om een PDF op uw lokale apparaat te openen, selecteert u de optie "Uploaden" en klikt u vervolgens op "Selecteer een bestand van uw apparaat". Kan je een PowerPoint maken op een iPad? Microsoft heeft zijn nieuwe Office-app voor de iPad uitgebracht. De app, die Word, Excel en PowerPoint bevat, verscheen eerder al voor de iPhone. De drie bekende Office-apps van Microsoft waren al langer los verkrijgbaar voor de iPad, en blijven dat voorlopig ook. De nieuwe Office-app voor iPad combineert de drie apps.

Hoe maak je een PowerPoint?

Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.
Daarvan, hoe activeer je een link? Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik op E-mailadres onder Koppelen aan.

Waarom werkt de link niet?

Start Internet Explorer. Selecteer Extra > Internetopties. Selecteer Geavanceerd > Opnieuw instellen. Selecteer in het venster Internet Explorer-instellingen opnieuw instellen Persoonlijke instellingen verwijderen > Opnieuw instellen.

Door Diogenes

Vergelijkbare artikelen

Wat is de PowerPoint voor Mac? :: Hoe laat je een YouTube filmpje automatisch afspelen in PowerPoint?
Handige links