Huis > H > Hoe Stel Ik Ouderlijk Toezicht In?

Hoe stel ik ouderlijk toezicht in?

Ouderlijk toezicht instellen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Gezin.
  4. Zet Ouderlijk toezicht aan.
  5. Maak een pincode die je kind niet kent om ouderlijk toezicht te beveiligen.
  6. Selecteer het type content dat je wilt filteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je Tweestapsverificatie in Google?

Klik in het navigatievenster op Beveiliging en selecteer vervolgens 2-stapsverificatie. Volg de stappen op het scherm.

Hoe krijg je ouderlijk toezicht weg?

Toezicht stoppen

  1. Open Family Link. op je ouderapparaat.
  2. Selecteer het kind voor wie je het toezicht wilt stoppen.
  3. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens. Toezicht stoppen.
  4. Bevestig dat je het toezicht wilt stoppen.
  5. Tik op Toezicht stoppen en volg de instructies op het scherm.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een gezinsbetaalmethode aan? Een gezinsbetaalmethode toevoegen
  1. Open Google Play .
  2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen.
  4. Tik op Creditcard of pinpas toevoegen als je nog geen creditcard of pinpas hebt toegevoegd als betaalmethode.
  5. Volg de instructies om een nieuwe betaalmethode toe te voegen.

Vervolgens, hoe kan ik mijn dochter traceren?

Er zijn een paar manieren om uw dochter op te sporen.
Eén manier is om een omgekeerde telefoon zoek service te gebruiken. Hiermee kunt u haar telefoonnummer invoeren en haar huidige adres en locatie achterhalen.
Een andere manier is om een personenzoekmachine te gebruiken. Hiermee kunt u haar naam en andere identificerende informatie invoeren en haar huidige adres en locatie vinden.
U kunt ook proberen contact op te nemen met haar vrienden of familieleden om te zien of zij informatie hebben over haar huidige verblijfplaats. Mensen vragen ook: hoe stel je family link in? Er zijn een paar stappen om Family Link in te stellen. Eerst moet u een Google-account aanmaken voor uw kind als het er nog geen heeft. U kunt dit doen door te gaan naar https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https://mail.google.com/<mpl=default.
Download vervolgens de Family Link-app op je eigen telefoon of tablet. Zodra deze is geïnstalleerd, opent u de app en tikt u op "Maak een Google-account voor uw kind".
Volg de instructies om een account voor uw kind aan te maken. Je wordt gevraagd om wat informatie over je kind, zoals zijn naam, geboortedatum en geslacht. U wordt ook gevraagd een pincode van 4 cijfers aan te maken. Deze pincode wordt gebruikt om aankopen en downloads in de Google Play Store goed te keuren.
Zodra u een account voor uw kind hebt gemaakt, kunt u Family Link instellen. Om dit te doen, tikt u op "Een kind toevoegen" in de app en volgt u de instructies.
U moet het e-mailadres van het Google-account van uw kind invoeren en de viercijferige pincode die u eerder hebt gemaakt. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u bepaalde limieten instellen voor het apparaat van uw kind, zoals welke apps ze mogen gebruiken en hoe lang ze die mogen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik 2FA in bij Bitvavo?

Ga naar je Bitvavo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 2FA in te stellen. Klik op doorgaan als u de authenticator app wilt gebruiken. Het is gelukt!

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik de telefoon van mijn kind beheren?

Stel Family Link in

Download hiervoor 'Family Link voor ouders' op jouw Android-smartphone en 'Family Link voor kinderen en tieners' op de telefoon van je kind. Open de app, volg de aanwijzingen op het scherm en vul de code in op het apparaat van je kind.
Hoe verwijder je Familiebeheer? Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer het volwassen familielid. Selecteer Verwijderen uit familie.

Bovendien, hoe schakel je family link uit als kind?

Family Link-meldingen in- of uitschakelen

  1. Open de Family Link-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen voor meldingen.
  3. Tik op het type melding dat je wilt wijzigen.
  4. Schakel voor elk kind de functie voor het ontvangen van meldingen in of uit.
Men kan zich ook afvragen: kan geen gezinsbetaalmethode toevoegen? Een andere vraag die je misschien stelt is: kan ik geen familiebetalingsmethode toevoegen?
De korte antwoord is nee, je kunt geen familiebetalingsmethode toevoegen in de Apple ID-instellingen. Alleen ouders of voogden kunnen een familiebetalingsmethode toevoegen aan de familie-instellingen van het apparaat.

Hoe maak je een Gezinsgroep?

Om een familiegroep aan te maken, moet je eerst inloggen op je Facebook-account. Klik vervolgens bovenaan het scherm op 'Vrienden'. In het dropdown-menu selecteert u 'Familie maken'.
Facebook vraagt ​​u dan om de namen van de personen te selecteren die u wilt toevoegen aan uw familiegroep. Nadat u de namen hebt geselecteerd, klikt u op 'Toevoegen aan familie'.
Facebook zal een bevestigingsbericht weergeven om te laten zien dat de personen zijn toegevoegd aan uw familiegroep. Om de familiegroep te bekijken, klikt u op 'Vrienden' bovenaan het scherm en selecteert u 'Familie' in het dropdown-menu.

Door Harlene

Vergelijkbare artikelen

Hoe muziek delen met gezin? :: Hoe reset ik mijn Samsung zonder code?
Handige links