Huis > H > Hoe Prive Is Safari Prive?

Hoe prive is Safari prive?

Als u de privémodus gebruikt, worden uw surfgegevens niet bewaard en worden de websites die u bezoekt, niet gedeeld met uw andere apparaten. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je account op Twitter prive?

U kunt uw account privé maken door op het profielicoontje rechtsboven op uw pagina te klikken. Privacy en Beveiliging vindt u in de linkerkolom van deze nieuwe pagina.

Hoe zet je prive modus uit in Safari?

Wil je de privémodus uitschakelen? Klik dan rechts boven in Safari op het icoon met twee vierkantjes. Klik dan eerst op 'Privé' en daarna op 'Gereed'. Je hebt nu de privémodus uitgeschakeld. Trouwens, hoe kom ik uit de privemodus? Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Schakelen tussen tabbladen. . Aan de rechterkant worden je geopende incognitotabbladen weergegeven.
  3. Tik rechtsboven in je incognitotabbladen op Sluiten .

Vervolgens, kan geen prive venster openen safari?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of u de laatste versie van Safari gebruikt. Als dat zo is, probeer dan uw computer opnieuw op te starten en open Safari opnieuw. Als dat niet werkt, probeer dan je Safari-voorkeurenbestand te verwijderen. Dit bestand bevindt zich in de map ~/Library/Safari/. Zodra je dit bestand hebt verwijderd, start je je computer opnieuw op en open je Safari opnieuw. Vervolgens, wat is privémodus op ipad? Als u Privénavigatie inschakelt, kunt u websites bezoeken zonder een zoekgeschiedenis in Safari aan te maken. Privénavigatie beschermt uw privégegevens en verhindert dat sommige websites uw zoekgedrag kunnen volgen. Safari onthoudt de pagina's die u bezoekt, uw zoekgeschiedenis en uw AutoFill-gegevens niet.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Bovendien, hoe geheim is geheime stand?

De incognito modus zorgt ervoor dat:

  • Je browsergeschiedenis niets bijhoudt: de websites die je bezoekt, worden niet op de computer of in de browser opgeslagen.
  • De cookies die je tijdens het internetten gebruikt worden verwijderd nadat je de browser afsluit.
Daarvan, wat is geheime stand inschakelen? Privé-stand inschakelen

Om de privé-stand in te schakelen, ga je naar het 'Home' scherm. Sleep met twee vingers van de bovenkant van het scherm naar beneden. Tik vervolgens op 'Privé-stand'. Lees de meldingen op het scherm en vul de beveiliging in die je wenst en onthoud het patroon / pincode / wachtwoord goed.

Wat is een prive venster?

Als je niet wilt dat een browser bijhoudt welke pagina's je bezoekt en welke programma's je downloadt, kun je in de incognitomodus browsen. Bedenk wel: de browser bewaart dan geen zoek- en navigatiegeschiedenis van je, maar je internetserviceprovider of werkgever kan toch volgen welke pagina's je bezoekt. Bovendien, waarom kan ik geen prive venster openen? Je kunt ook een sneltoets gebruiken om een incognitovenster te openen: Windows, Linux of Chrome OS: druk op Ctrl + Shift + n. Mac: druk op ⌘ + Shift + n.

Wat betekent privacy waarschuwing bij wifi?

Als u 'Privacywaarschuwing' ziet onder de naam van het netwerk van uw provider in de wifi-instellingen, zou uw mobiele identiteit kunnen worden achterhaald als uw apparaat verbinding zou maken met een kwaadaardige hotspot die zich voordoet als het wifinetwerk van uw mobiele aanbieder.

Door Kila Podraza

Vergelijkbare artikelen

Wat is voorkom volgen? :: Hoe kan ik LinkedIn afschermen?
Handige links