Huis > H > Hoe Geschiedenis Terughalen Safari?

Hoe geschiedenis terughalen Safari?

Start het en kies "iPhone Data Recovery" op de hoofdinterface. U vindt dus op de standaardpagina "Herstellen van iOS-apparaat". Sluit uw iPhone of iPad aan op de computer. Omdat u de verwijderde Safari-geschiedenis op de iPhone wilt herstellen zonder een back-up, hoeft u niet naar andere pagina's over te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je verwijderde Tiktoks terughalen?

U kunt video's herstellen van gevonden video's, back-ups, of met behulp van een video herstel tool. Back-up bestanden is de beste manier om verwijderde of verloren video's te herstellen.

Waarom kan ik geen bestanden verwijderen?

Iedere map en ieder bestand heeft zijn eigen toegangsrechten, zoals ook te lezen is in deze uitleg over bestandsrechten. Deze rechten kunnen verhinderen dat je een bepaald bestand of map kunt verwijderen. Hoe ongewenste internetbestanden verwijderen? Een deel van de ongewenste bestanden, zoals tijdelijke internetbestanden, kunt u verwijderen door de browsercache leeg te maken. Maar dat kan eenvoudiger en grondiger: met een speciaal opschoningsprogramma.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug?

Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken. Eén manier is het gebruik van data recovery software, die online of in sommige winkels te vinden is. Deze software kan worden gebruikt om uw computer te scannen op verwijderde bestanden en vervolgens proberen ze te herstellen. Een andere manier is om te proberen de bestanden zelf ongedaan te maken. Dit kunt u doen door de Opdrachtprompt te openen en het commando "undelete" te gebruiken, gevolgd door de bestandsnaam. Dus, hoe geschiedenis wissen op smartphone? Aangenomen dat u tips wilt voor het wissen van uw geschiedenis op een smartphone:
-Open de Instellingen-app op uw apparaat
-Tik op Safari
-Tik op Geschiedenis en websitegegevens wissen
-Bevestig door op Geschiedenis en gegevens wissen te tikken
Op de meeste apparaten kunt u deze opties ook openen door de Safari-app te openen en op het bladwijzerpictogram te tikken. Tik vervolgens op het tabblad Geschiedenis en selecteer Geschiedenis en websitegegevens wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Daarvan, hoe geschiedenis wissen windows 10?

Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen. Kan geen zoekopdrachten verwijderen? Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  1. Ga op je computer naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Kun je via wifi geschiedenis zien?

Het is echter wel zo dat de netwerkbeheerder altijd kan zien welke sites jij allemaal bezoekt, ongeacht of het gaat om internet via een kabel of internet via de wifi. Alleen als je een site bezocht hebt die gebruik maakt van HTTPS kan jou netwerkbeheerder niet zien welke site dit was. Waar is het internet uitgevonden? The Internet was invented in the United States by two computer scientists, Vinton Cerf and Bob Kahn, who developed a way to send and receive data between two computers.

Kan je via router internet geschiedenis zien?

Ja, het is mogelijk om internetgeschiedenis via een router te bekijken. Dit kan door in te loggen op de router en het configuratiescherm te openen. In het configuratiescherm zijn er diverse opties die u kunt gebruiken om de internetgeschiedenis te bekijken. Sommige routers bieden ook een optie om de internetgeschiedenis te exporteren naar een externe locatie, zodat u deze later kunt bekijken.

Door Thornburg Dinizio

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in de geschiedenis van mijn computer? :: Wat gebeurt er als je browser gegevens wist?
Handige links