Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Raar Doet?

Wat moet je doen als je telefoon raar doet?

telefoon

Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing

  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je telefoon vastloopt?

Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten. Je kunt ook vragen waarom start mijn telefoon uit zichzelf opnieuw op? De bug zorgt ervoor dat de telefoon een paar keer per dag vanzelf opnieuw start. Soms loopt hij eerst vast, alvorens uit zichzelf te resetten. En in een enkel geval belandt de telefoon zelfs in een zogeheten bootloop: hij blijft zichzelf resetten, zonder dat je er verder nog iets mee kunt doen.

Hoe harde reset Samsung?

Een harde reset moet worden gebruikt als laatste redmiddel om een probleem met uw Samsung-apparaat op te lossen. Het zal het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en alle gegevens van het apparaat wissen. Volg deze stappen om een harde reset uit te voeren:
1. Schakel het toestel uit.
2. Houd de knoppen Volume omhoog en Power tegelijkertijd ingedrukt totdat u het Android-herstelscherm ziet.
3. Gebruik de Volume knoppen om naar de wipe data/factory reset optie te navigeren en selecteer deze met de Power knop.
4. Selecteer Ja -- alle gebruikersgegevens wissen met de Volume knoppen en selecteer het met de Aan/uit knop.
5. Nadat de reset is voltooid, selecteert u Systeem nu opnieuw opstarten met de Aan/uit-knop. Hoe Samsung resetten zonder wachtwoord? Er zijn een paar manieren om een Samsung telefoon te resetten zonder wachtwoord:
1. Als u een Samsung-account hebt, kunt u inloggen en uw telefoon resetten via het accountdashboard.
2. Als u een Google-account aan uw telefoon hebt gekoppeld, kunt u uw telefoon resetten vanaf de pagina Google-accountherstel.
3. Als u een Samsung-account en een Google-account aan uw telefoon hebt gekoppeld, kunt u uw telefoon resetten via de pagina Samsung-accountherstel.
4. Als u geen van de bovenstaande accounts aan uw telefoon hebt gekoppeld, kunt u uw telefoon resetten door de herstelmodus te openen. Om dit te doen, schakelt u uw telefoon uit en houdt u de knoppen Aan/uit, Volume omhoog en Home tegelijkertijd ingedrukt. Zodra u het Samsung-logo ziet, laat u de aan/uit-knop los, maar blijft u de andere twee knoppen ingedrukt houden. Na een paar seconden zou u het Android Herstel scherm moeten zien. Gebruik de volumetoetsen om naar de optie "gegevens wissen/fabrieksreset" te gaan en druk op de aan/uit-knop om deze te selecteren. Bevestig uw keuze en uw telefoon begint het resetproces.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, wat moet je doen als je iphone raar doet?

Als het scherm van je iPhone helemaal zwart is en niet reageert op aanrakingen of op het indrukken van de homeknop, sluimerknop of zijknop, dan kan het resetten van je iPhone dit probleem vaak oplossen. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat de accu leeg of defect is. Dus, wat gebeurt er als je een harde reset doet? Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd! Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen.

Hoe zet je je telefoon helemaal uit?

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Dienovereenkomstig, waarom crasht mijn samsung? Volgens verschillende rapporten is het probleem met de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge dat de telefoons crashen tijdens het opladen. Dit gebeurt met name wanneer de telefoon aan het opladen is met een standaard micro-USB-kabel en niet met de originele snellader van Samsung. Het lijkt erop dat het probleem zich voornamelijk voordoet bij gebruikers die hun telefoon upgraden naar Android 5.1.1 Lollipop.

Waarom opnieuw opstarten?

Als je je computer opnieuw opstart, worden alle open programma's en processen afgesloten. Dit kan handig zijn als je computer vastloopt of niet goed meer reageert. Opnieuw opstarten geeft je computer dan een 'fresh start' en de kans om opnieuw te beginnen zonder alle open programma's en processen.

Door Dela

Vergelijkbare artikelen

Waarom sluit mijn app steeds af? :: Hoe kun je je scherm opnemen?
Handige links