Huis > W > Waarom Sluit Mijn App Steeds Af?

Waarom sluit mijn app steeds af?

De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. Samsung is hiervan op de hoogte. Het probleem kan gebeuren op sommige Samsung Galaxy-apparaten en wordt veroorzaakt door een probleem in Google Webview. Het probleem werd opgelost in de nieuwste applicatie-updates voor Android-systeem Webview en Google Chrome.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, kan geen harde reset doen?

Houd de 'Volume Omlaag' knop ingedrukt en druk kort op de AAN/UIT toets. Wacht tot het scherm met de drie Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de 'Volume Omlaag' knop los. Wat je nu moet doen verschilt per toestel, maar meestal is er een optie met 'terug naar fabrieksinstellingen' of 'gegevens wissen'. Wat is GSM rebooten? Via een 'Soft Reset' kan je je toestel zonder dataverlies opnieuw opstarten. Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je samsung telefoon niet meer aan gaat?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw Samsung telefoon niet aangaat. Sluit de telefoon eerst aan op een oplader en kijk of de telefoon wordt opgeladen. Als de telefoon wordt opgeladen, probeer dan de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of de telefoon aangaat. Als de telefoon nog steeds niet aangaat, probeer dan de telefoon te resetten door de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als geen van deze dingen werkt, moet de telefoon misschien worden vervangen. Bovendien, hoe kun je je telefoon ontgrendelen zonder code? Er zijn een paar manieren om je telefoon te ontgrendelen zonder code. Als je een vingerafdruksensor op je telefoon hebt, kun je die gebruiken om hem te ontgrendelen. Sommige telefoons hebben ook gezichtsherkenningssoftware die kan worden gebruikt om het apparaat te ontgrendelen. Als je een wachtwoord of pincode hebt ingesteld, kun je die invoeren om je telefoon te ontgrendelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen kan mijn samsung telefoon niet meer ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen. Hoe reset je een telefoon zonder code? Schakel het toestel uit. Druk tegelijkertijd op de volumeknop, de aan/uit-knop en de homeknop en houd deze ingedrukt. Wanneer je te;efoon geen homeknop heeft, houd je in plaats daarvan alleen de volumeknop omhoog en de aan/uit-knop ingedrukt. Wanneer je het toestel voelt trillen, laat je ALLEEN de aan/uit-knop los.

Waarom hapert mijn iPhone?

Verwijder overbodige apps

Als je niet zoveel opslagruimte hebt, zoals 8GB of 16GB, gaat de ruimte op een gegeven moment vol raken en wordt het toestel steeds trager. Door even kritisch door je apps heen te lopen, kan je bekijken welke apps je ook daadwerkelijk gebruikt en welke je eventueel kunt verwijderen.
Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt? Er zijn een aantal tekenen waaraan je kunt zien of je iPhone is gehackt:
- Je ziet onbekende of verdachte apps op je toestel
- Je toestel doet dingen die je niet hebt aangezet of gevraagd
- Je bent veel meer dan normaal last van pop-ups of advertenties
- Je bent veel meer dan normaal last van virussen of malware
- De batterij van je toestel loopt sneller leeg dan anders
- Je toestel is veel trager dan normaal

Trouwens, wat doet een fabrieksreset?

Een fabrieksreset herstelt de software van het apparaat naar de originele versie die door de fabrikant is geïnstalleerd. Alle gebruikersgegevens, instellingen en apps die na de aankoop zijn geïnstalleerd, worden gewist. Soms is het nodig om een ​​apparaat opnieuw in te stellen, bijvoorbeeld als het is geïnfecteerd met malware of als het niet goed werkt.

Door Stultz

Vergelijkbare artikelen

Hoe prullenbak leegmaken Android? :: Wat moet je doen als je telefoon raar doet?
Handige links