Huis > W > Wat Betekent Een Klokje Bij Whatsapp Profielfoto?

Wat betekent een klokje bij WhatsApp profielfoto?

Kloksymbool naast profielfoto

Je ziet een klokpictogram naast de foto van het contact of de groep wanneer Verdwijnende berichten zijn ingeschakeld voor die chat. De verdwijnende berichten verdwijnen automatisch na de ingestelde tijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe plaats ik een afbeelding op het profiel van mijn telefoon?

Op de Android en iOS apps:

  1. Tik onderaan op het Profiel tabblad (gezichtsicoon).
  2. Tik op het potlood naast de profielfoto. Je kunt ook op Instellingen tikken en dan op "Wijzig avatar".
  3. Je kunt een foto maken met de camera van je apparaat of een foto kiezen uit je fotogalerij.
Hoe stel ik profielfoto in? Je profielfoto bewerken
  1. Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Galerij om een bestaande foto te kiezen of Camera om een nieuwe foto te nemen.
  4. Als je een bestaande profielfoto hebt, kun je de Foto verwijderen.

Hoe profielfoto op Facebook veranderen zonder dat iemand het ziet?

Ga naar uw profielfoto en beweeg erover. Klik op het bewerkingspictogram dat rechtsonder op je profielfoto verschijnt. Vanaf hier kunt u:
een nieuwe foto uploaden
-een foto selecteren uit een van uw albums
-een nieuwe foto maken
Nadat u een nieuwe foto hebt geselecteerd of gemaakt, kunt u filters toevoegen, de foto bijsnijden en een kader toevoegen. Als u klaar bent met het bewerken van uw foto, klikt u op Opslaan. Kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent? Als u door iemand bent geblokkeerd, kunt u geen voicemail achterlaten. De geblokkeerde persoon ontvangt geen bericht dat u hebt gebeld of dat u een voicemail hebt achtergelaten.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Men kan zich ook afvragen: kan je iemand appen als je geblokkeerd bent? Ben je eenmaal geblokkeerd op WhatsApp, dan kun je deze persoon geen berichten meer sturen.

Hoe weet ik of iemand mijn nummer heeft verwijderd?

Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent. Kan iemand het zien als je hem blokkeert op WhatsApp? Geblokkeerd contact

Deze zal niet te zien krijgen dat je deze geblokkeerd hebt, maar kan dit wel uit een aantal zaken afleiden. De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je telefoon?

Door een nummer te blokkeren kan er met dit telefoonnummer geen contact meer worden opgenomen via een oproep of sms. Alleen het nummer wordt geblokkeerd, dus niet een persoon. Dat houdt in dat je nog steeds met een ander telefoonnummer gebeld kunt worden.

Door Steen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn mobiel? :: Waarom verwijdert iemand zijn profielfoto?
Handige links