Huis > W > Wat Betekent Hbo Max?

Wat betekent HBO Max?

HBO Max is een Amerikaanse OTT-streamingdienst van WarnerMedia Entertainment, dochteronderneming van AT&T. De streamingdienst, die op in de Verenigde Staten gelanceerd werd, biedt film- en televisiecontent van zowel WarnerMedia als andere film- en televisieproducenten aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat dit betreft, is hbo max maandelijks opzegbaar?

Ook kun je met een Standaard-abonnement streamen in 1080p en 4K, bij Basic is de maximale resolutie 720p. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. En nog een vraag, waar kan ik hbo max kijken? Omdat HBO Max nu officieel in Nederland uit is, is dat heel simpel. Je bezoekt de website van HBO Max en sluit daar een abonnement af. Vervolgens kun je streamen in je browser of via de apps van HBO Max, bijvoorbeeld op smart-tv, smartphone of tablet.

Dienovereenkomstig, hoe betaal je hbo max?

Er zijn een paar manieren om voor HBO Max te betalen. U kunt betalen met een creditcard of bankpas, of u kunt betalen met een mobiele provider. Dus, hoeveel mensen kunnen tegelijk hbo max kijken? HBO Max staat momenteel 3 gelijktijdige streams per account toe.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoeveel leden HBO Max?

Streamingdienst HBO Max heeft in maart in Nederland ruim 3 miljoen mensen online bereikt. Netflix moet zich zorgen gaan maken, zegt onderzoeksbureau GfK. HBO Max, dat op 8 maart in Nederland van start ging, bereikte in de eerste maand al 3,2 miljoen Nederlanders, die de dienst 18,7 miljoen keer bezochten. Waar kan ik full house kijken 2022? Disney+

  • Disney+
  • Nieuw op Disney+

Hoe krijg ik HBO Max op mijn Samsung tv?

Om de HBO Max-app te downloaden, moet je Samsung Smart TV verbonden zijn met internet. Ga vervolgens naar de app-store, links op de menubalk van je TV. Zoek naar “HBO MAX”, selecteer de applicatie en klik op “Downloaden”. Je hebt een abonnement nodig om je aan te melden bij HBO Max. Wat dit betreft, hoe abonneer ik mij op hbo max? HBO Max is vanaf beschikbaar in Nederland in de vorm van 2 abonnementen: Basic en Standaard. Het Basic abonnement kost 5.99 euro per maand en voor het Standaard abonnement betaal je iets meer, namelijk 7,99 euro per maand.

Dus, hoe aanmelden hbo max?

Download de HBO Max-app op je telefoon of tablet of ga naar HBOMax.com. Open de HBO Max-app en kies Inloggen (of kies een programma of film en kies dan Inloggen). Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO GO- of HBO Portugal-account. Je krijgt een scherm met de tekst 'Welkom bij HBO Max' te zien.

Door Spancake Hamner

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel afleveringen Mighty truckers? :: Hoe kan ik Windows 10 sneller opstarten?
Handige links