Huis > H > Hoe Duur Is Een Playstation Plus Kaart?

Hoe duur is een PlayStation Plus kaart?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke maand automatisch een bedrag van 8,99€ in rekening wordt gebracht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Hoeveel kost PlayStation Plus voor 3 maanden?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke drie maanden automatisch een bedrag van 24,99€ in rekening wordt gebracht. Vouw dit gedeelte uit voor meer informatie. Als je portemonnee niet genoeg tegoed heeft, worden de abonnementskosten automatisch via je standaardbetaalmethode betaald. Wat kun je met een PlayStation Plus abonnement? (Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht.

Wat zijn de voordelen van PlayStation Plus?

PlayStation Plus is een premium online service voor PlayStation 4 die leden toegang geeft tot een groot aantal exclusieve voordelen, zoals:
-Toegang tot online multiplayer games
-Exclusieve kortingen op digitale games en add-ons
-Toegang tot een selectie gratis games om elke maand te downloaden
-10GB online opslagruimte voor game saves
Daarnaast ontvangen PlayStation Plus-leden ook exclusieve uitnodigingen om nieuwe PlayStation 4-games en functies te beta-testen voordat ze voor het grote publiek worden vrijgegeven. Men kan zich ook afvragen: hoe koop je 1 maand ps plus? Er zijn een paar verschillende manieren om PlayStation Plus te kopen. De meest gebruikelijke manier is om bij een winkel een abonnementskaart te kopen, die je vervolgens op je PlayStation-account kunt inwisselen. Je kunt ook rechtstreeks via de website van Sony of via de PlayStation Store een abonnement kopen. Tot slot verkopen sommige winkels ook PlayStation Plus-codes die je op je account kunt inwisselen.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Hoeveel kost 6 maanden PS Plus?

NaamInhoudKosten
Plus PremiumAlles van Essential en Extra Streamen van PS3-games Downloaden en streamen van PSX-, PS2- en PSP-games Trials van games€ 16.99 per maand € 49,99 per kwartaal € 119,99 per jaar
Trouwens, hoe koop je ps plus zonder creditcard? PlayStationStore

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store en je portemonnee op te waarderen:
  1. American Express.
  2. Visa.
  3. MasterCard.
  4. PayPal.
  5. Paysafecard.
  6. Ideal.

Waar koop je een PlayStation Plus kaart?

Via de website: Ga naar de PlayStation Store website en log in met je PS account. Welke games kun je spelen zonder PS Plus? Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang is een playstation plus kaart geldig?

Zorg dat je online met een Nederlandstalig PlayStation Network account in de store inlogt: de code die je per e-mail ontvangt is namelijk alleen geldig in Nederland. De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt.

Door Hopper Tecuanhuey

Vergelijkbare artikelen

Wat worden de nieuwe PS4 plus games? :: Hoe koop je PS Plus zonder creditcard?
Handige links