Huis > H > Hoe Koop Je Ps Plus Zonder Creditcard?

Hoe koop je PS Plus zonder creditcard?

PlayStationStore

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store en je portemonnee op te waarderen:

  1. American Express.
  2. Visa.
  3. MasterCard.
  4. PayPal.
  5. Paysafecard.
  6. Ideal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus?

U kunt de code direct in uw mailbox ontvangen als u veilig online bestelt bij Game Mania. Eenvoudig 24 uur per dag.

Hoe werkt PlayStation abonnement?

PlayStation Plus is een abonnementenservice van Sony dat jouw gratis PS Network account upgradet naar een betaald account. Wanneer je een gratis account hebt, mis je namelijk een heel scala aan voordelen op gebied van games, kortingen, online gamen, opslag, etc. Hiermee geef jij jouw game ervaring een flinke boost! Men kan zich ook afvragen: wat is aanmeldings-id? Elk account heeft een unieke aanmeldings-ID, die overeenkomt met een geldig e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij PSN. E-mail is de belangrijkste manier van communiceren tussen PlayStation en spelers. Het wordt gebruikt om: je account te verifiëren.

Daarvan, hoe krijg je je playstation account terug?

Er zijn een paar verschillende manieren om je PlayStation-account terug te krijgen. De eerste manier is om contact op te nemen met de klantenservice van Sony en hun de situatie uit te leggen. Zij kunnen je misschien helpen je account te herstellen.
Een andere manier om je PlayStation-account terug te krijgen is door je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kunt dit doen door naar de PlayStation-website te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken. Van daaruit moet je je e-mailadres of PSN-ID invoeren en de instructies volgen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Als je nog steeds problemen hebt met het herstellen van je PlayStation-account, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice van Sony via hun livechat. Men kan zich ook afvragen: hoe kun je zien wanneer je playstation plus afloopt? Als je wilt controleren wanneer je PlayStation Plus-abonnement afloopt, kun je dit doen door naar het PlayStation Plus-gedeelte onder Instellingen op je PlayStation 4 te gaan. Van daaruit kun je de vervaldatum van je PlayStation Plus-abonnement zien.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Dienovereenkomstig, kan je met een normale playstation kaart playstation plus kopen?

Voor Playstation plus kun je gewoon een regulier PSN-account gebruiken. Iedereen die een Playstation heeft moet dit account aanmaken. Bij het aanschaffen van Playstation plus krijg je een code. Kan je PS Plus kopen met iDEAL? PSN Opwaarderen met iDEAL

Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.

Dus, hoe duur is ps plus voor 3 maanden?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke drie maanden automatisch een bedrag van 24,99€ in rekening wordt gebracht. Vouw dit gedeelte uit voor meer informatie. Als je portemonnee niet genoeg tegoed heeft, worden de abonnementskosten automatisch via je standaardbetaalmethode betaald. Waar kan ik nog een PlayStation 5 kopen? Waar kun je de PS5 kopen?

  • Coolblue. Bij Coolblue is de voorraad op en het is niet bekend wanneer er weer een nieuwe lading aan PS5's komt.
  • Bol.com. De PlayStation 5 is al een tijdje niet leverbaar.
  • Amazon.
  • MediaMarkt.
  • BCC.
  • Nedgame.
  • PS5 DualSense-controller: €69,98 bij MediaMarkt.
  • PS5 HD Camera: €51,75 bij Bol.com.

Waarom kan ik niet met iDEAL betalen op PS4?

Mocht je problemen hebben met iDEAL of gebruik je deze betaalmethode liever niet, dan is er ook een mogelijkheid om PayPal te gebruiken. Om deze methode te gebruiken log je eerst in op je account en daarna ga je naar 'Betalingen beheren'. Kies 'Betaalmethode toevoegen' en daarna voor 'Opwaarderen met PayPal.

Door Kessel

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een PlayStation Plus kaart? :: Welke games kun je spelen zonder PS Plus?
Handige links