Huis > W > Welke Ps2 Games Zijn Geld Waard?

Welke PS2 games zijn geld waard?

PS2 spellen

Playstation 2

TitelShin Megami Tensei: Persona 4
Los Prijs$40.60
CIB Prijs$61.29
Nieuw Prijs$101.56
Nog 50 kolommen

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dus, wat is de waarde van een ps2?

Wist je dat een PS2 met een controller en wat spellen al gauw tussen de 30 en 60 euro waard is? Dus, kan je ps2 spellen spelen op de ps3? De modellen met CECH-Axx en CECH-Bxx, respectievelijk 60 GB- and 20 GB-modellen, ondersteunen PS2-games. De modellen met CECH-Cxx en CECH-Exx, respectievelijk 60 GB en 80 GB-modellen, ondersteunen gedeeltelijk PS2-games. De modellen G, H, J, K, L, M, P en Q ondersteunen geen oudere games.

Dienovereenkomstig, kan je playstation 2 spellen op de playstation 4 spelen?

Nee, je kunt geen PlayStation 2-games op de PlayStation 4 spelen. De PlayStation 4 gebruikt een compleet andere architectuur dan de PlayStation 2 en is dus niet compatibel met PlayStation 2-games. En nog een vraag, welke games zijn veel geld waard? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de waarde van een spel afhangt van verschillende factoren, waaronder de leeftijd, zeldzaamheid, conditie en populariteit. Enkele spellen die gewoonlijk als waardevol worden beschouwd zijn echter vintage spellen uit de begintijd van het spel, spellen in beperkte oplage of verzamelobjecten, en spellen die niet meer in productie zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Trouwens, wat is de waarde van een playstation 1?

PS1

TitelPSOne Slim System
Los Prijs$37.33
CIB Prijs$59.50
Nieuw Prijs$450.00
Nog 50 kolommen Bovendien, waar kan ik mijn ps2 verkopen? Naast het verkopen van je PS2 kun je via PlaystationVerkopen.nl ook je oude Playstation 2 spellen verkopen. Je PS2 spellen verkopen doe je net zo eenvoudig als het verkopen van de Playstation 2 zelf. Je selecteert de PS2 games die je wilt verkopen, zet ze op je verkooplijst en meldt deze lijst aan voor verkoop.

Hoe vaak is de Playstation 2 verkocht?

Het is twintig jaar geleden dat Sony zijn PlayStation 2 uitbracht in thuisland Japan. De console werd twaalf jaar lang geproduceerd en er zijn ruim 155 miljoen exemplaren verkocht. De console draait op de Emotion Engine, die chip werd ontwikkeld door Sony en Toshiba.

Door Ann

Vergelijkbare artikelen

Welke PS3 backwards compatible? :: Wat is een PS 2 toetsenbord?
Handige links