Huis > W > Wat Kost Een Ps3-Controller?

Wat kost een PS3-controller?

PS3 Controllers kopen? Nieuw en gebruikt, origineel en third-party vanaf €15,-!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Men kan zich ook afvragen: waar kan je een ps3-controller kopen?

Opzoek naar een Playstation 3 controller? Dan ben je hier aan het goede adres. Bol heeft voor jouw de beste PS3 controllers op een rij gezet zodat je nooit zonder hoeft komen te zitten. Ga op zoek naar de controller die bij jou past en waar je lekker met je vrienden mee kunt verder gamen. Kan een PS2 controller op een PS3? De oude PS2 dualshock controllers kunnen nu ook met de PS3 controllers gebruikt worden. Plug and play.

Kun je met een PS3-controller op de PS4?

Ja, je kunt een PS3-controller gebruiken op de PS4, maar daarvoor heb je een speciale adapter nodig. Daarvan, kun je met een ps3 controller op de pc? De ps3 controller kan op twee manieren op de PC gebruikt worden:
1. Door een speciale adapter te gebruiken die in de USB-poort van de PC steekt. Hierdoor kan de controller gebruikt worden als een normale PC gamepad.
2. Door een programma te gebruiken dat de Xbox 360 controller emuleert op de PC. Hierdoor kan de controller worden gebruikt met elk spel dat de Xbox 360 controller ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Trouwens, hoe duur is een playstation 3?

Sony zou binnen een week formeel bekendmaken dat de PlayStation 3 in Europa op 23 maart wordt uitgebracht. Het bedrijf brengt in Nederland en België zowel de 20GB- als de 60GB-versie uit, voor respectievelijk 499 en 599 euro. Hoe verbind ik mijn PS3 controller? Druk op de Playstation knop in het midden van de controller. De lampjes aan de bovenkant van de controller zullen nu gaan knipperen. Wacht tot de lampjes stoppen met knipperen. Zodra er maar één lampje brand en niet knippert is je controller verbonden met de PS3.

Trouwens, hoe laad ik mijn ps3 controller op?

Er is een kleine poort aan de voorzijde van de PS3-controller; daar sluit je de kabel op aan. Druk de aan/uitknop van de controller in. Dit is een cirkelvormige knop met het PlayStation-logo erop. Als het goed is zie je een rood lampje oplichten aan de voorzijde van de controller. Daarvan, hoe duur is een playstation 4 controller? PlayStation 4 Controller kopen vanaf €34.99 - Origineel Sony V2 Draadloos.

Kun je met een PS5 controller op de PS4 spelen?

Een ps4 controller op ps5 aansluiten? Je zult je waarschijnlijk afvragen of je een PS4-controller ook op een PS5 kunt aansluiten. Het antwoord is, ja het is mogelijk, alleen het werkt niet met de nieuwe PS5 games. Wel met je oude collectie PS4 games, daar werkt de controller nog als van ouds.

Door Wauters Drechsler

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn PS3-controller? :: Wat is een Sony-account?
Handige links