Huis > H > Hoe Maak Je Een S?

Hoe maak je een S?

Windows: Op een Windows computer is de eenvoudigste manier om een ß te maken de alt-toets ingedrukt houden en 0223 of 225 op je numeriek toetsenbord te typen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe typ je een o Met streepje naar rechts?

Windows

  1. Alt 162.
  2. AltGr o. Met de Alt Gr-toets.
  3. ' o. Met de dodetoetsmethode.
  4. Alt+e, o. Met de Alt toets. Vanaf Lion (10.7): Houd de o langer ingedrukt. Gerelateerde tekens. Ò Hoofdletter O met grave. Ó Hoofdletter O met acute. Ô Hoofdletter O met circumflex. Õ Hoofdletter O met tilde. Ö Hoofdletter O met umlaut.
Je kunt ook vragen hoe noem je een dakje op een letter? Het accent circonflexe, of kortweg de of het circonflexe of circumflex (Latijn: circumflexus, rond, gebogen), is een dakvormig diakritisch teken op een klinker of een medeklinker.

Hoe heet het krulletje onder de ç?

De naam van het cursief onder de ç is de cedille. Hoe typ je een ç met cedille op Chromebook? Er is geen speciale toets voor een ç met cedille op een Chromebook, maar het is mogelijk om dit teken te typen door de ALT-code te gebruiken. Om een ç met cedille te typen, houdt u de ALT-toets ingedrukt en typt u 0231 op het numerieke toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een omgekeerde vraagteken?

Gebruik een sneltoetscombinatie.

Houd de toetsen Alt + Ctrl + ⇧ Shift ingedrukt en druk tegelijkertijd op ? . Zo zal er een omgekeerd vraagteken verschijnen op de door jou gekozen plek in de tekst.
Hoe doe je 2 puntjes op de e Mac? Dubbele puntjes (trema)

Druk tegelijkertijd Alt (⌥) en U in, dit zorgt voor een trema op de eerstvolgende letter.

Hoe gebruik je een trema?

Wanneer gebruik je een trema? Een trema gebruik je als er meerdere klinkers naast elkaar staan die samen één klank kunnen zijn, terwijl ze juist niet bedoeld zijn als één klank. Als je in bijvoorbeeld ruine geen trema schrijft, staat er een ui, zoals in ruit. Hoe doe je twee puntjes op de e Chromebook? Chromebook

Accent aigu (é)AltGr + e
Tilde (ñ)AltGr + n
Umlaut/trema (ü)AltGr + y
Umlaut/trema (ö)AltGr + p
Umlaut/trema (ä)AltGr + q

Wat betekent trema's?

twee puntjes op een klinker. twee puntjes die men in sommige gevallen op een klinker zet om aan te geven dat met die klinker een nieuwe lettergreep begint, bv. in poëzie en in onderzeeër; deelteken.

Door Sass Olsby

Vergelijkbare artikelen

Wat is een puppy stick? :: Hoe krijg je 2 puntjes op de i?
Handige links