Huis > H > Hoe Notificaties Uitzetten?

Hoe notificaties uitzetten?

Klik op de knop Privacy en Beveiliging. Selecteer Site-instellingen. Open Meldingen. Onder Toestaan, klik op de drie knoppen rechts van het adres van de website waar u de meldingen van wilt uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je noise cancelling uitzetten AirPods?

U kunt het bedieningspaneel op uw toestel openen. Houd de volumeknop ingedrukt tot u de extra bedieningselementen ziet. Het pictogram 'Ruisonderdrukking' staat in de linkerbenedenhoek. U kunt op 'Ruisonderdrukking', 'Transparantie' of 'Uit' tikken.

Dus, hoe ongewenste meldingen stoppen?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.
Hoe berichten stoppen? hoe

Android
  1. Ga eerst naar 'Instellingen'
  2. Selecteer vervolgens 'Apps'
  3. Klik op de app waarvan je de meldingen wil uitschakelen.
  4. Scrol naar beneden.
  5. Klik op 'Meldingen'
  6. Schuif de schakelaar om bij je gewenste keuzes.

Waarom krijg ik geen meldingen iPhone?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u geen meldingen krijgt op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat je de app niet hebt toegestaan om je meldingen te sturen. Ga hiervoor naar Instellingen > Meldingen en zorg ervoor dat de knop Meldingen toestaan is ingeschakeld voor de app in kwestie.
Een andere mogelijkheid is dat je meldingen voor de app in kwestie hebt uitgeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen > Meldingen en scroll naar beneden naar de app in kwestie. Tik op de app en zorg er vervolgens voor dat het schakelaartje Meldingen toestaan is ingeschakeld.
Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, is het mogelijk dat je toestel niet verbonden is met het internet. Zorg ervoor dat u verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk of dat uw mobiele gegevens zijn ingeschakeld.
Het is ook mogelijk dat de app niet is geconfigureerd om meldingen te versturen. Om dit te controleren, open je de app en zoek je naar een instellingenmenu. Zoek in het instellingenmenu naar een instelling voor meldingen en controleer of deze is ingeschakeld. Wat dit betreft, wat is notificaties toestaan? Het meldingssysteem wordt geïmplementeerd met behulp van de klasse Android NotificationManager. Deze klasse biedt de mogelijkheid om meldingen aan te maken, bij te werken en te verwijderen. De notificatiemanager biedt ook de mogelijkheid om te registreren voor notificatie-evenementen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Houd de home-knop, de grote knop in het midden, en de aan/uit-knop ingedrukt, en je bent klaar om te gaan. Je moet op de home-knop en de volume omhoog-knop drukken om de telefoon aan te zetten.

Hoe werkt de app Push It?

push it is the first app that lives on your phone's lock screen. when you receive a push, your phone magically lights up with a special photo of your favorite person, right on your lock screen. press and hold the notification to easily reply back on their lock screen! Waarom krijg ik geen melding meer van WhatsApp? We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom.

Wat dit betreft, hoe kom ik in instellingen?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt. Waarom geen pop up melding WhatsApp? Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen.

Dus, wat betekenen de symbolen in messenger?

: een blauwe cirkel betekent dat je chatbericht wordt verzonden. : een blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is verzonden. : een ingevulde blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is afgeleverd.

Door Weylin

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen pushberichten meer? :: Wat is een push melding op Facebook?
Handige links