Huis > W > Welke Zenders Via Tunein?

Welke zenders via TuneIn?

Zender

  • Radio Olympia - 100% Piratenhits en Geheime zender muziek. Netherlands.
  • Simone FM. Echte Radio!
  • FG Xtra. NOT YOUR ORDINARY PLAYLIST.
  • OOG Radio. Het Geluid van Groningen.
  • Echtepiraten. Echte piraten hits hoor je bij echtepiraten.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Men kan zich ook afvragen: wat kost tunein?

De app is in gratis en betaalde vorm verkrijgbaar, waarbij de gratis app TuneIN: NFL Radio heet. Deze is verder voorzien van advertenties. Vind je dat vervelend, dan is er ook de betaalde versie, TuneIn Pro geheten. Kost rond een tientje. Bovendien, wat kan ik met tunein? Met TuneIn Radio heb je radiostations van overal ter wereld gelijk tot je beschikking. Hiermee luister je niet alleen naar de populaire Nederlandse zenders, maar heb je ook populaire en obscure radiostations van over de hele wereld onder je vingertoppen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je nummer radio aan op spotify?

Er zijn een paar verschillende manieren om songradio in te schakelen op Spotify:
1. Als je op de desktop-app zit, kun je op de knop "Radio" in de linker zijbalk klikken.
2. Als je op de web player zit, kun je op het tabblad "Bladeren" klikken en vervolgens "Radio" selecteren in het dropdown menu.
3. Als u de mobiele app gebruikt, kunt u op het pictogram "Home" tikken en vervolgens "Radio" selecteren in het menu onderaan.
Als je eenmaal op de radiopagina bent, kun je een nieuw station starten op basis van een bepaald nummer, artiest of genre, of je kunt ervoor kiezen om naar een van de vooraf gemaakte stations van Spotify te luisteren. Dit in overweging nemend, hoe krijg je een nummer op de radio? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het proces kan variëren afhankelijk van het land, het type radiostation en het liedje zelf. In het algemeen echter houdt het proces om een liedje op de radio te krijgen in dat het liedje aan radiostations wordt aangeboden, hetzij via een radiopromotiebedrijf, hetzij rechtstreeks aan de stations zelf. Het nummer wordt dan toegevoegd aan de playlist van het station als het wordt geacht goed te passen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe werkt Spotify op internetradio?

Je activeert en 'bestuurt' de app vanuit de vertrouwde Spotify-interface op je smartphone, tablet of pc. Via de cloud komt tot de muziek tot je speakerset, hifi-receiver (versterker), soundbar of smart-tv, mits aangesloten op je wifi-netwerk. Men kan zich ook afvragen: hoeveel data verbruikt radio 1 app? Afhankelijk van de bitrate(=kwaliteit) van het radiostation kost het al snel 28,8MB (bij 64 kb/s) tot zelfs 144MB per uur. Gemiddeld kun je uitgaan van grofweg één MB per minuut/bijna 60 MB per uur.

Hoeveel MB gebruikt Qmusic app?

Wat kost een uur Qmusic streamen? We proberen je een stream te geven met een zo goed mogelijk geluid met zo min mogelijk dataverbruik. Gemiddeld kost een uur Qmusic streamen 56mb. Wat kun je doen met 250 MB? Er zijn kleine bundels verkrijgbaar vanaf 250 MB geschikt voor de gebruiker die vaak op Wi-Fi zit of weinig gebruik maakt van mobiele diensten. Dan zijn er nog de middelgrote bundels van 500 MB tot 1500 MB (1,5GB) geschikt voor de gemiddelde gebruiker die ook vaak onderweg gebruik maakt van mobiel internet.

Wat is een digitale Radioontvanger?

DAB staat voor 'Digital Audio Broadcast' en is een Europees systeem dat zorgt voor een digitaal radiosignaal, daarom wordt dit ook wel Digital Radio genoemd. Met een DAB of DAB+ radio heb je dankzij het digitale signaal geen last meer van ruis, waar je bij FM nog wel last van hebt.

Door Hutchison Castruita

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste radio app? :: Hoe kun je het beste radio luisteren?
Handige links