Huis > W > Welke Zender Is Kerstradio?

Welke zender is kerstradio?

Elk jaar tovert het radiostation zich rond de feestdagen om in Sky Radio The Christmas Station, een kerststation met louter kerstmuziek. ' Of het nou 1 oktober is of 1e kerstdag, op de online radiozender 'Q-christmas' hoor je non-stop de leukste kerstliedjes! ', kondigt Qmusic aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Bovendien, welke frequentie kerstmuziek?

Het is een jaarlijkse traditie dat Sky Radio Christmas via de DAB+ frequentie van de landelijke commerciële omroepen op 11C (220.352 MHz) te beluisteren is. Is er al kerstmuziek op Sky Radio? Nog 85 dagen tot de feestdagen, maar bij Sky Radio is het vanaf vandaag al kerst op de radio. De feel good muziekzender lanceert 'Sky Christmas', het online kerstradiostation met non-stop de beste kersthits voor kerstfans die nu al in de stemming willen komen voor de mooiste tijd van het jaar.

Waar zit Sky Christmas?

Het kerstkanaal van Sky is een Britse tv-zender die in 2010 werd gesloten. Bovendien, waar zit sky radio op de radio? Sky radio is geen aardse radiozender die uitzendt via de ether. Het is een satellietradiodienst die alleen beschikbaar is via een betaald abonnement. Om naar Sky radio te luisteren, moet u een satellietradio-ontvanger en een actief abonnement hebben.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat was er net op Sky Radio?

SkyRadio playlist / afspeellijst

  • 07:53. Despacito. Luis Fonsi ft Daddy Yankee.
  • 07:49. We Are The People. Martin Garrix ft.
  • 07:46. Honderd Keer. Suzan & Freek.
  • 07:42. Everything. Michael Bublé
  • 07:39. Complete Mess. 5 Seconds Of Summer.
  • 07:35. Wake Me Up Before You Gogo. Wham!
  • 07:32. Better Days. Dermot Kennedy.
  • 07:20. Just Hold Me.
Wat is de frequentie van Q Music? Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 FM en 100.4 FM en via DAB+. Ook luister je Q via Qmusic.nl of de Qmusic app. Meer info over digitale radio vind je hier.

Wat is de frequentie van Slam FM?

MHzZenderPlaats
88.60RADIO 3Smilde
88.60BNR NieuwsradioEindhoven
88.60Slam FMDen Haag
88.60Slam FMRotterdam (steunzender)
Wat is de frequentie van 538? Radio 538 is een Nederlandse radiozender dat uitzendt op frequentie 102 FM en te ontvangen is via DVB-T, DAB+, online, de kabel en TV 538 (overal op kanaal 538).

Welke zender is Christmas station?

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station.

Door Michon

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik radio van analoog naar digitaal? :: Wat verbruikt veel MB op iPhone?
Handige links