Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Kader In Word?

Hoe verwijder ik een kader in Word?

Een rand rond een afbeelding, tekstvak of ander object...

  1. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding of een ander object en kies <type object> opmaken.
  2. Klik op het tabblad Kleuren en lijnen op Kleur en selecteer Geen kader.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Bovendien, wat is een kader in word?

Een kader is de buitenste rand om elk teken van uw tekst of WordArt. Wanneer u het tekstkader wijzigt, kunt u ook de kleur, dikte en stijl van de lijn aanpassen. Hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Paginanummers later laten beginnen in een document

  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Koptekst bewerken of Voettekst bewerken.
  2. Selecteer Eerste pagina afwijkend.
  3. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina.

Hoe opmaak in Word?

Hoe opmaken in Word:
Er zijn een paar manieren om tekst op te maken in Microsoft Word. De meest gebruikelijke manier is om de knoppen op het lint te gebruiken.
Om tekst op te maken selecteert u de tekst die u wilt opmaken en klikt u op de juiste knop op het lint. Om tekst bijvoorbeeld vet te maken, klikt u op de knop Vet.
U kunt tekst ook opmaken via het rechtsklikmenu. Daarvoor klikt u met de rechtermuisknop op de tekst die u wilt opmaken en selecteert u de gewenste optie in het menu.
Een andere manier om tekst op te maken is het gebruik van sneltoetsen. Om bijvoorbeeld tekst vet te maken, kunt u op CTRL+B drukken. Voor een lijst met alle sneltoetsen voor het opmaken van tekst, ga je naar het Help-menu en zoek je naar "sneltoetsen". Hoe verplaats ik een pagina in Word? Er zijn een paar manieren om een pagina in Word te verplaatsen:
1. Gebruik het tabblad Pagina-indeling. Klik op de knop Onderbrekingen en selecteer vervolgens Pagina. Dit voegt een pagina-einde in op de huidige locatie van uw cursor. Klik en sleep het pagina-einde vervolgens naar de gewenste plaats.
2. Gebruik het tabblad Invoegen. Klik op de knop Pagina-einde. Dit voegt een pagina-einde in op de huidige locatie van uw cursor. Klik en sleep het pagina-einde vervolgens naar de gewenste plaats.
3. 3. Gebruik de sneltoets Ctrl+Enter. Hiermee voegt u een pagina-einde in op de huidige locatie van uw cursor. Klik en sleep het pagina-einde vervolgens naar de gewenste plaats.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Vervolgens, hoe maak je een tabel op?

Voor een basistabel klikt u op Invoegen > Tabel en beweegt u de muisaanwijzer over het raster totdat het gewenste aantal rijen en kolommen is gemarkeerd. Voor een grotere tabel, of als u een tabel wilt aanpassen, selecteert u Invoegen > Tabel > Tabel invoegen. Hoe maak je een mooie tabel? De snelste manier om een mooie tabel te creëren, is door de functie Snelle tabellen te gebruiken. Deze ingebouwde ontwerpen besparen je een hoop gedoe. Word bewaart deze snelle tabellen in een galerie van zogenaamde bouwstenen. Ga naar Invoegen / Tabel / Snelle tabellen en selecteer een kant-en-klaar ontwerp.

Hoe maak je een tabel kleiner in Word?

De grootte van rijen, kolommen of cellen wijzigen

  1. Selecteer de tabel. De contextuele tabbladen, Tabelontwerp en indeling, worden weergegeven op het lint.
  2. Klik op het tabblad indeling kunt u de aangepaste hoogte en breedte opgeven.
En nog een vraag, hoe verwijder je een tabel in google docs? Google Documenten
  1. Open een document op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een willekeurige cel in de tabel die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Meer. in het menu dat wordt geopend.
  4. Tik op Tabel verwijderen.

Hoe verwijder je 1 cel in Word?

Klik met de rechtermuisknop in de cel, rij of kolom die u wilt verwijderen. Klik op Cellen verwijderen in het menu. Als u één cel wilt verwijderen, kiest u Cellen naar links verplaatsen of Cellen naar boven verplaatsen.

Door Tavey Huggett

Vergelijkbare artikelen

Wat is een mooi wachtwoord? :: Hoe verwijder je de randen van een tabel?
Handige links