Huis > H > Hoe Kom Ik Van Recaptcha Af?

Hoe kom ik van reCAPTCHA af?

Verificatie in twee stappen uitschakelen

  1. Open uw Google-account.
  2. Selecteer Verificatie in twee stappen in het gedeelte 'Beveiliging'. U moet wellicht inloggen.
  3. Selecteer Uitschakelen.
  4. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u kunt bevestigen dat u verificatie in twee stappen wilt uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost reCAPTCHA?

reCAPTCHA is een systeem dat kan worden gebruikt om te achterhalen of een websitebezoeker een mens of een bot is. Dit is gratis.

Men kan zich ook afvragen: kan niet inloggen door recaptcha?

ReCAPTCHA werkt niet

De kans is groot dat het dan komt door een extensie die u gebruikt in de browser. Een extensie is een uitbreiding met extra functies voor de browser. Een voorbeeld van een extensie is een adblocker voor het blokkeren van advertenties op internet. Deze extensies moeten dan uitgezet worden.
Hoe werkt reCAPTCHA? Hoe werkt reCAPTCHA?

  • Zodra reCAPTCHA wordt geïnstalleerd op een website of webshop, zal Google meekijken hoe een gebruiker zich gedraagt op de website.
  • Als bij het verzenden van een contactformulier Google vermoedt dat de gebruiker een mogelijke bot kan zijn, zal reCAPTCHA worden ingeschakeld.

Dienovereenkomstig, waarom captcha?

De meest voorkomende vorm van CAPTCHA (Completely Automated Public Turing Test To Tell Computers and Humans Apart) is een uitdaging-respons test waarbij de gebruiker een woord of zin van een vervormde afbeelding moet typen. De test is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen mensen toegang krijgen tot een bepaald systeem of een bepaalde dienst.
Er zijn een paar redenen waarom CAPTCHA wordt gebruikt. Ten eerste kan CAPTCHA helpen voorkomen dat geautomatiseerde software kwaadaardige activiteiten uitvoert, zoals spamming of denial-of-service-aanvallen. Ten tweede kan CAPTCHA websites en diensten beschermen tegen bots die anders het systeem zouden kunnen overbelasten met verzoeken. Ten slotte kan CAPTCHA worden gebruikt om fraude of andere ongeoorloofde activiteiten te voorkomen. Dus, wat betekent los de captcha op? Wanneer u op een website een CAPTCHA tegenkomt, wordt meestal een korte tekst of afbeelding weergegeven die u moet intypen of identificeren voordat u verder kunt gaan. CAPTCHA's worden gebruikt om te voorkomen dat geautomatiseerde programma's, bots genaamd, misbruik maken van een website. Door gebruikers te verplichten een CAPTCHA op te lossen, kan een website ervoor zorgen dat alleen mensen toegang krijgen tot de inhoud.

Wat is geen contact met reCAPTCHA?

Je hebt een formulier aangemaakt en geplaatst op een pagina maar wanneer je op die pagina komt krijg je een foutmelding met de tekst “Geen contact met reCAPTCHA, Controleer uw verbinding en probeer het opnieuw”. Dit in overweging nemend, hoe recaptcha installeren? Om een reCAPTCHA in te stellen ga je eerst naar https://www.google.com/recaptcha. Log in en kiik op het plusje rechtsboven om een nieuwe keys te genereren. Geef een naam op en welke versie van reCAPTCHA je op je site wilt gebruiken. Geef vervolgens de domein(en) op waar de reCAPTCHA gaat worden gebruikt.

Dus, wat moet je invullen bij captcha?

Een captcha is een spamtest die wordt ingezet wanneer je online gegevens verstuurt. Hierbij bevestig je door middel van het invullen van een letter en/of cijfercombinatie of andere opdracht dat je een menselijke gebruiker bent. Waarom staat er ik ben geen robot? Ze zoeken informatie om door te geven aan Google (de Google bot), of formulieren die ze kunnen gebruiken om spam te versturen of gastenboeken te vullen met dubieuze links. Als website-eigenaar wil je dat natuurlijk niet, en daarvoor is de captcha uitgevonden.

Bovendien, wat kost recaptcha?

reCAPTCHA is een gebruiksvriendelijk systeem dat is ontwikkeld door Google om te achterhalen of de websitebezoeker een mens is en geen bot. Deze (gratis!)

Door Rickey

Vergelijkbare artikelen

Wat is reCAPTCHA v3? :: Wat is 1 ms?
Handige links