Huis > W > Wat Kost Recaptcha?

Wat kost reCAPTCHA?

reCAPTCHA is een gebruiksvriendelijk systeem dat is ontwikkeld door Google om te achterhalen of de websitebezoeker een mens is en geen bot. Deze (gratis!)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat is geen contact met reCAPTCHA?

Je hebt een formulier aangemaakt en geplaatst op een pagina maar wanneer je op die pagina komt krijg je een foutmelding met de tekst “Geen contact met reCAPTCHA, Controleer uw verbinding en probeer het opnieuw”. Dus, waarom denkt google dat ik een robot ben? Google kijkt naar patronen. Als het denkt dat bepaalde zoekopdrachten van één IP komen en deze resultaten niet door een mens worden ingevoerd dan krijg je deze captcha te zien. Het stopt ook vanzelf weer als het zoekvolume afneemt.

Trouwens, wat is ongeldige recaptcha?

Ongeldige recaptcha betekent dat de gebruiker de recaptcha niet of onjuist heeft ingevuld. Wat is reCAPTCHA v3? reCAPTCHA v3 is een nieuwe versie van Google's CAPTCHA-tool die machine learning gebruikt om spammy verkeer beter te detecteren en te blokkeren. Het is ontworpen om effectiever te zijn dan eerdere versies, terwijl het ook eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken is. reCAPTCHA v3 werkt door het analyseren van de activiteit van een gebruiker op een website en geeft een score terug die aangeeft hoe waarschijnlijk het is dat de gebruiker een mens is. Deze score wordt vervolgens gebruikt om te beslissen of de gebruiker al dan niet toegang krijgt tot de site.

Door Czarra

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met Apple CarPlay? :: Wat moet je invullen bij captcha?
Handige links