Huis > I > Is Adblock Plus Gratis?

Is AdBlock Plus gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dit in overweging nemend, welke adblocker voor youtube?

Ⓘ Over Adblock voor Youtube ™ is een browserextensie die inhoud filtert en blokkeert en alle advertenties op YouTube ™ blokkeert. Hiermee kunnen gebruikers voorkomen dat pagina-elementen, zoals advertenties, worden weergegeven. Hoe zet je adblocker uit Chrome? De advertentieblokkering uitschakelen (desktop)

  1. Klik rechtsboven op Meer Instellingen Geavanceerd Site-instellingen. Advertenties.
  2. Schakel Geblokkeerd op sites die opdringerige of misleidende advertenties weergeven (aanbevolen) uit.

Dit in overweging nemend, waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Er zijn een paar factoren die bepalen welke advertenties een gebruiker te zien krijgt. Een daarvan is de locatie van de gebruiker, aangezien advertenties vaak gericht zijn op gebruikers in specifieke geografische gebieden. Een andere is de zoekgeschiedenis van de gebruiker; als een gebruiker heeft gezocht naar onderwerpen die verband houden met een bepaald product of een bepaalde dienst, kan hij advertenties voor dat product of die dienst te zien krijgen. Bovendien kunnen de websites die een gebruiker bezoekt ook een rol spelen bij de advertenties die hij te zien krijgt; als een gebruiker veel sites bezoekt die verband houden met een bepaald onderwerp, kan hij advertenties te zien krijgen die met dat onderwerp verband houden. Vervolgens, hoe krijg ik de reclame weg bij wordfeud? Er is geen manier om reclame te verwijderen uit de Wordfeud app.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is antimalware Samsung?

Samsung levert standaard een virusscanner op alle Samsung smartphones en -tablets in het huidige portfolio. Deze virusscanner (powered by McAfee) kan de consument simpel activeren waarna deze continue bescherming tegen malware biedt. Hoe weet je of je een virus hebt Android? Kijk uit voor schadelijke apps. Een van de makkelijkste manieren om te bepalen of uw telefoon een virus of andere malware bevat, is door te kijken of er schadelijke apps op de telefoon staan. Android-malware komt meestal op uw apparaat terecht doordat u een schadelijke app downloadt.

Hoe kan je zien dat je een virus hebt?

Het is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk. Officiële appstores, zoals Google Play Store en Samsung Galaxy Store, hebben controleprocessen om kwaadaardige apps en virussen op te sporen. Hoewel dit zelden voorkomt, komen er af en toe kwaadaardige apps door de controle. Wat dit betreft, hoe kan ik pop-ups verwijderen? Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Men kan zich ook afvragen: wat kost wordfeud zonder reclame?

Voor ongeveer 5 euro kun je die advertenties weghalen, wat een goed idee is als je regelmatiggaat spelen. Als je wilt spelen met een bekende moeten zij ook de Wordfeud-app installeren op huneigen apparaat. Dus op hun iPad of iPhone, maar ook bijvoorbeeld op een Android telefoon.

Door Roland

Vergelijkbare artikelen

Welke adblocker YouTube? :: Hoe kun je ongewenste reclame blokkeren?
Handige links