Huis > H > Hoe Kun Je Ongewenste Reclame Blokkeren?

Hoe kun je ongewenste reclame blokkeren?

In Google-services

  1. Tik in Google Zoeken op uw telefoon of tablet op 'Info' Waarom deze advertentie? Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.
  2. Selecteer in YouTube 'Info' Deze advertentie niet meer weergeven.
  3. Selecteer in Gmail 'Info' Advertenties zoals deze beheren. Deze adverteerder blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Dus, wat is de beste adblocker voor android?

Adblock snel

Nou, Adblock Fast is een van de beste en meest unieke Android-app voor advertentieblokkering die beschikbaar is in de Play Store. De app vereist en blokkeert alleen advertenties in de internetbrowser van Samsung.
Wat dit betreft, wat is de beste gratis adblocker? Adblock Browser for Android

Wil je toch liever een aparte Adblocker-browser voor Android, maar heb je geen zin in al teveel moeite? Dan moet je bij Adblock Browser zijn. Deze app is gemaakt door het team achter Adblock Plus, een populaire adblocker voor de computer. Adblock Plus werkt dan ook zoals je gewend bent.

Kun je reclames verwijderen?

Advertenties kunnen niet van websites worden verwijderd zonder het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn software die voorkomt dat advertenties op een website worden weergegeven. Veel advertentieblokkers zijn gratis online beschikbaar. Trouwens, hoe krijg je reclame weg op je mobiel? Er zijn een paar manieren om van advertenties op je mobiele apparaat af te komen. Eén manier is om een ad blocker te downloaden. Ad blockers werken door het blokkeren van de code die advertenties op websites weergeeft. Dit betekent dat wanneer u een website bezoekt, de advertentieblokker voorkomt dat de advertenties worden geladen. Een andere manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een webbrowser met een ingebouwde advertentieblokker, zoals Opera Mini. Ten slotte kunt u uw apparaat ook instellen om een DNS-server te gebruiken die advertenties blokkeert.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Wat kan ik doen tegen ongewenste reclame op mijn pc?

Ongewenste programma's verwijderen (Windows, Mac)

  1. Open Chrome.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerd Resetten en opruimen. Computer opruimen.
  4. Klik op Zoeken.
  5. Klik op Verwijderen als je wordt gevraagd om ongewenste software te verwijderen. Misschien wordt je gevraagd je computer opnieuw op te starten.
Dienovereenkomstig, hoe zet ik reclame uit op mijn samsung? Marketinginformatie utivinken
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Is AdBlock Plus betrouwbaar?

Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren. Dienovereenkomstig, waar vind ik de adblocker? Open de pagina met extensies in je browser.

Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu. Firefox – je zou het icoon van AdBlock in de rechterbovenhoek van je browservenster moeten zien staan.

Vervolgens, hoe krijg ik reclame weg van google?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.

Door Perrie

Vergelijkbare artikelen

Is AdBlock Plus gratis? :: Wat kost YouTube per maand?
Handige links