Huis > H > Hoe Verwijder Ik Reclame Uit Gmail?

Hoe verwijder ik reclame uit Gmail?

Tabbladen uitschakelen

  1. Ga naar www.gmail.com en log in .
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel.
  3. Klik op Alle instellingen bekijken.
  4. Klik op Inbox.
  5. Haal de vinkjes voor Sociaal en Reclame weg door op de aangevinkte hokjes te klikken.
  6. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Mensen vragen ook: is adblocker gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer. Bovendien, welke advertentie blocker? AdBlock biedt browserextensies voor desktops en apps om op Android en iOS advertenties te blokkeren.

Dienovereenkomstig, wat is de beste adblocker voor google chrome?

Adblock Plus is de beste adblocker voor Google Chrome. Het blokkeert alle advertenties op alle websites, inclusief die op YouTube en Facebook. Het is ook beschikbaar voor andere browsers, zoals Firefox en Opera. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik de reclame weg op youtube? Er is geen zekere manier om van alle reclame op YouTube af te komen, omdat de site sterk afhankelijk is van reclame-inkomsten. Er zijn echter een paar dingen die je kunt doen om de hoeveelheid reclame die je ziet te minimaliseren.
Zorg er eerst voor dat je bent aangemeld bij je YouTube-account. Je kunt dan naar je accountinstellingen gaan en het tabblad "Advertenties" selecteren. Hier kun je selecteren welke soorten advertenties je niet wilt zien. Houd er rekening mee dat dit niet alle advertenties zal verwijderen, maar het zal helpen om het aantal advertenties dat je ziet te verminderen.
Een andere optie is het gebruik van een advertentieblokker. Ad blockers zijn programma's die het tonen van advertenties op websites blokkeren. Er zijn verschillende advertentieblokkers beschikbaar, en je kunt hier instructies vinden over hoe je ze met YouTube kunt gebruiken: https://www.howtogeek.com/126430/htg-explains-what-are-ad-blockers-and-why-should-you-use-them/.
Tot slot kun je proberen een alternatief voor YouTube te gebruiken dat geen advertenties weergeeft. Enkele populaire opties zijn Vimeo en Dailymotion.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dus, hoe kan ik pop ups verwijderen?

Pop-ups aan- of uitzetten

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.
Wat is antimalware Samsung? Samsung levert standaard een virusscanner op alle Samsung smartphones en -tablets in het huidige portfolio. Deze virusscanner (powered by McAfee) kan de consument simpel activeren waarna deze continue bescherming tegen malware biedt.

Hoe weet je of je een virus hebt Android?

Stap 1: Download en installeer AVG AntiVirus voor Android. Stap 2: Open de app en tik op Scannen. Stap 3: Wacht terwijl onze antimalware-app uw apps en bestanden scant op schadelijke software. Stap 4: Volg de aanwijzingen om de gevonden dreigingen te verwijderen. Hoe kan je zien dat je een virus hebt? Je kunt malware op je telefoon opsporen met antivirus-apps. Goede gratis varianten die dat doen zijn de apps van AVG, Kaspersky, Avast en Bitdefender. Deze scannen je telefoon op verdachte apps en programma's. Perfect om malware en virussen op je telefoon op te sporen.

Trouwens, hoe krijg ik de reclame weg bij wordfeud?

Gewoon de app aankopen, dan is er geen reclame meer. Dat is wat Wordfeud zelf belooft.

Door Orlanta Switzer

Vergelijkbare artikelen

Is Postfilter NL betrouwbaar? :: Hoe kom ik van die irritante reclames af?
Handige links