Huis > H > Hoe Kom Ik Van Die Irritante Reclames Af?

Hoe kom ik van die irritante reclames af?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik die irritante reclames weg?

Als u meldingen van een website ziet, schakel dan de toestemming daarvoor uit. De instelling moet worden uitgeschakeld.

En nog een vraag, kun je reclames verwijderen?

Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.
En nog een vraag, hoe kan ik alle reclame blokkeren? Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Bovendien, wat is de beste gratis adblocker?

Er zijn veel gratis advertentieblokkers beschikbaar, en de beste voor u kan afhangen van uw behoeften en voorkeuren. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery. U kunt online beoordelingen en vergelijkingen van verschillende advertentieblokkers vinden om u te helpen de beste voor u te kiezen. Hoe kom ik van de reclame op mijn computer af? Er zijn een paar manieren om van reclame op uw computer af te komen. Eén manier is het installeren van een ad blocker. Ad blockers zijn programma's die het verschijnen van advertenties op uw computer blokkeren. Er zijn een paar verschillende advertentieblokkers waaruit je kunt kiezen, en je kunt ze gratis online vinden. Een andere manier om van reclame op uw computer af te komen is het gebruik van een webbrowser met ingebouwde advertentieblokkering. De twee populairste webbrowsers met deze functie zijn Google Chrome en Mozilla Firefox.

En nog een vraag, waarom krijg ik steeds reclame op mijn telefoon?

Veilige modus opstarten

Als er nu geen reclame meldingen op je mobiel verschijnen is dan kans groot dat de boosdoener één van de laatste apps is die jij zelf geïnstalleerde hebt. In dit geval moet je er alle recente apps één voor één uit je telefoon verwijderen.
Hoe voorkom ik advertenties op internet? Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*

Dus, hoe krijg ik geen reclame meer op mijn telefoon?



Beperk reclametracking op je smartphone

  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Privacy'.
  3. Tik op 'Reclame'.
  4. Zet 'Beperk reclametracking' aan of uit.
Waarom krijg ik bepaalde reclames te zien? Google heeft op hulppagina's redenen gepubliceerd waarom mensen bepaalde advertenties te zien krijgen. Daarvoor worden verschillende gegevens van gebruikers verwerkt. Iemand met een Google-account die leeftijd en geslacht heeft ingevuld, krijgt op basis daarvan advertenties te zien die binnen dat profiel passen.

Daarvan, hoe zet je reclame uit op iphone?

Gepersonaliseerde reclame uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Apple reclame'.
  2. Schakel 'Gepersonaliseerde reclame' uit.

Door Quent Mechlin

Hoe verwijder ik reclame uit Gmail? :: Is adblocker gratis?
Handige links