Huis > W > Welke Iphones Zijn Er Geweest?

Welke iPhones zijn er geweest?

ModelKleurenMet versie
iPhone 6 / iPhone 6 PlusGoud, Zilver, SpacegrijsiOS 8.0
iPhone 6s / iPhone 6s PlusZilver, Goud, Spacegrijs, RoségoudiOS 9.0
iPhone SEiOS 9.3
iPhone 7 / iPhone 7 PlusGitzwart, Zwart, Goud, Zilver, Roségoud, (PRODUCT)REDiOS 10.0

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Daarvan, wat is op dit moment de beste iphone?

De iPhone 13 Pro Max is de beste en meest interessante variant van Apple's iPhone 13-serie, met als absoluut hoogtepunt de batterijduur. Dit apparaat houdt het uren vol op één cyclus. Hoewel er toestellen zijn met een nog betere batterijduur, is dit bij uitstek de beste iPhone op dat gebied. Daarvan, hoe oud is de iphone 7? De iPhone 7, uitgebracht op 16 september 2016, is nu aan het derde jaar van zijn bestaan begonnen. Sommige gewone smartphones zouden al verouderd zijn op dit punt. Echter, de iPhone 7 is allesbehalve gewoontjes.

Kan iOS 15 op iPhone 7?

Ja, iOS 15 kan draaien op de iPhone 7. Bovendien, welke iphone wordt niet meer geupdate? Er zijn momenteel twee iPhone-modellen die niet door Apple worden bijgewerkt: de iPhone 6 en 6 Plus. Deze modellen werden in 2014 uitgebracht en zijn inmiddels vervangen door nieuwere modellen. Apple biedt meestal updates voor zijn toestellen gedurende ongeveer vijf jaar nadat ze zijn uitgebracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Is de iPhone 8 net zo groot als de 6?

Vanaf de voorkant zijn de iPhone 6S en de iPhone 8 identiek aan elkaar. Beide toestellen hebben een 4.7 inch (11.75cm) beeldscherm met daar omheen een aluminium rand. Ook de homeknop is aanwezig. De iPhone X ziet er compleet anders uit. Dienovereenkomstig, hoe oud is iphone se eerste generatie? De iPhone SE is een smartphone, ontworpen en op de markt gebracht door Apple. De afkorting SE staat voor "Special Edition" (Nederlands: Speciale Editie). De telefoon is op geïntroduceerd. Vanaf 29 maart dat jaar was de smartphone te bestellen in Nederland en België.

Is de iPhone 8 nog goed?

Omdat de iPhone 8 nog minimaal twee software-updates krijgt, kun je het toestel nog een lange tijd volledig veilig en met alle recente functies gebruiken. En omdat de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel is, haal je hem veel voordeliger in huis ten opzichte van een recent model. Wat is op dit moment de beste telefoon? Samsung Galaxy S22 Ultra prijzen vergelijken

Als je de beste smartphone van 2022 zoekt, hoef je niet verder te kijken dan de Samsung Galaxy S22 Ultra. Met recht de huidige koning onder de Android smartphones. De smartphone is razendsnel, heeft veel werk- en opslaggeheugen (tot 12GB werkgeheugen en 1TB aan opslag!)

Trouwens, welke iphone moet ik kopen in 2022?

Beste koop van 2022:

  • Apple iPhone 13. Iphone met de beste prijs / kwaliteitsverhouding.
  • Apple iPhone 12 Pro Max - 128GB. Met een formaat van 6.7 inch momenteel het grootste iPhone model.
  • Apple iPhone 13 mini.
  • Apple iPhone SE 3.
  • Apple iPhone 12.

Door Epner Amsdell

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste goedkoopste iPhone? :: Welk jaar is de iPhone 6 uitgekomen?
Handige links