Huis > H > Hoe Ring Op Stroom Aansluiten?

Hoe Ring op stroom aansluiten?

Stap 1: laad de Ring deurbel volledig op

Voordat je de deurbel installeert, zorg je eerst dat de batterij voldoende stroom heeft. Gebruik hiervoor de meegeleverde oplaadkabel. Als de ledring op de deurbel volledig brandt, is de batterij volledig opgeladen. Hierna is de deurbel klaar voor gebruik.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je aansluiten op 12 volt?

TV's, monitors, DVD-spelers, batterijladers, interactieve TV-ontvangers en andere apparaten die een 12 Volt aansluiting hebben, kunnen via een gelijkstroomstekker op een externe stroomvoorziening worden aangesloten.

Dienovereenkomstig, welke app voor ring deurbel?

Ga op het mobiele apparaat naar de App Store (voor iOS-apparaten) of de Play Store (voor Android-apparaten). Zoek naar “Ring.” Download en installeer de Ring-app op je mobiele apparaat. Of ga naar ring.com/app op je mobiele apparaat. Dienovereenkomstig, kan ring op meerdere telefoons? Wil je meerdere apparaten (tablet, andere telefoon, enz.) gebruiken om je Ring-apparaten te bedienen? Download dan de Ring-app op andere apparaten en meld je aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Ring-app.

Hoe sluit ik een bel aan?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een bel kunt aansluiten, afhankelijk van het type bel dat u hebt en het soort aansluiting dat u nodig hebt. Als u een bedrade bel hebt, moet u de draden op de juiste aansluitingen aansluiten. Bij een draadloze bel moet u de zender aansluiten op de voeding en vervolgens de zender koppelen aan de ontvanger. Heb je een abonnement nodig voor Ring deurbel? Ja, je hebt een abonnement nodig voor Ring deurbel. Het abonnement geeft u toegang tot de cloudopslag, waar u de door uw deurbel vastgelegde beelden kunt bekijken en downloaden. Het geeft je ook toegang tot de mobiele app, waar je de beelden kunt bekijken en je instellingen kunt beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe sigarettenaansteker plug aansluiten?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Dienovereenkomstig, kan een ring deurbel zonder stroom?

Vervang de batterij in uw slimme video-deurbel of camera met deze oplaadbare batterij van Ring, zodat u nooit zonder stroom komt te zitten. Deze batterij kan maandenlang werken zonder vervangen te worden, en kan vervolgens worden opgeladen met de meegeleverde Micro USB-kabel. Mensen vragen ook: hoe hoog monteer je een ring deurbel? Zoals hierboven is afgebeeld, is het zien van gezichten geen probleem als de Ring Doorbell op de correcte hoogte is gemonteerd, zo'n 120 cm boven de grond. De bewegingssensoren in de Ring Video Doorbell zijn ontworpen om tot 180 graden horizontaal en tussen 1,5 tot 5 meter vanaf de armatuur te detecteren.

Vervolgens, welke beltrafo voor ring?

Deze beltrafo is de perfecte transformator voor je Nest Hello en Ring videodeurbel. Welke adapter voor Ring deurbel? Er zijn een paar verschillende soorten adapters die gebruikt kunnen worden voor een Ring deurbel. Het meest voorkomende type adapter is een Doorbell Transformer. Dit type adapter wordt aangesloten op een standaard stopcontact van 120 volt en voorziet de deurbel van stroom.
Een ander type adapter dat gebruikt kan worden is een Battery Backup. Dit type adapter wordt gebruikt bij stroomuitval. Hij voorziet de deurbel voor een korte periode van stroom, zodat de deurbel toch gebruikt kan worden.
Het laatste type adapter dat gebruikt kan worden is een Solar Charger. Dit type adapter wordt gebruikt om de batterij van de deurbel op te laden. Het is een goede optie voor wie in een gebied woont waar veel zonlicht is.

Dienovereenkomstig, hoe vaak moet je een ring deurbel opladen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder het specifieke model ringdeurbel, de gebruiksfrequentie en de batterijcapaciteit. Als algemene vuistregel wordt echter aangeraden uw ringdeurbel minstens één keer per maand op te laden.

Door Pascale Barrow

Vergelijkbare artikelen

Is de Ring-app gratis? :: Waar plaats je een Ring deurbel?
Handige links