Huis > I > Is De Ring-App Gratis?

Is de Ring-app gratis?

Let op: de Ring-app is gratis, maar het kan zijn dat je de gebruikersnaam en het wachtwoord van de app-store van je apparaat nodig hebt om de app te downloaden. Als je liever rechtstreeks naar de app-pagina voor je apparaat gaat, kun je hieronder de juiste link voor je besturingssysteem selecteren: Android. iOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dus, hoe werkt de ring-app?

Hoe werkt het? De deurbellen van Ring maken gebruik van wifi. Je koppelt de deurbel aan het wifi-netwerk in huis en downloadt de gratis Ring-app op je smartphone of tablet. Als iemand aanbelt of wanneer de bewegingsdetector beweging vaststelt, ontvang je een pushbericht. Hoe reset je Ring deurbel? Ring Video Doorbell (1ste generatie)

  1. Draai de veiligheidsschroeven los en verwijder de deurbel uit de beugel.
  2. Houd de oranje installatieknop aan de achterkant van het apparaat 10 seconden ingedrukt.
  3. Het lampje aan de voorkant van de deurbel knippert enkele minuten; wanneer het lampje uitgaat, is de reset voltooid.

Hoeveel gebruikers kunnen er op Ring deurbel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals de snelheid van de internetverbinding en het aantal apparaten dat op de deurbel is aangesloten. Een goede vuistregel is echter dat elke Ring deurbel maximaal vier apparaten tegelijk kan ondersteunen. En nog een vraag, wat kost een abonnement op ring? Een abonnement op de Ring-dienst kost 3 dollar per maand of 30 dollar per jaar. Het abonnement geeft u toegang tot de Ring app, waarmee u uw Ring apparaten kunt beheren en hun live videobeelden kunt bekijken. Het abonnement geeft u ook toegang tot de 24/7 professionele bewakingsdienst van Ring, die de politie of brandweer waarschuwt als er een indringer op uw terrein wordt gedetecteerd.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, kun je ring camera ook uitzetten?

Open de Ring-app. Tik op het menu-pictogram linksboven in Dashboard. Tik op Apparaten. Selecteer het apparaat waarvoor je de bewegingsdetectie wilt uitschakelen. Hoe deurbel losmaken? Een deurbel kan worden uitgezet door de rode (of blauwe) draad aan één kant uit de kroonsteen te halen door het schroefje los te draaien met een schroevendraaiertje. Als de deurbel weer moet worden aangesloten plaats je de draad terug in de kroonsteen.

Wat dit betreft, is mijn deurbel bedraad?

Een bedrade deurbel is een deurbel die via een kabel aan een stroompunt in huis verbonden is. Als je zoekt naar een vervangende deurbel en wilt dat deze net zo functioneert als je huidige bel, kies je voor een bedrade deurbel. Welke kabel voor een deurbel? Bij de keuze van een kabel voor een deurbel moet met een paar dingen rekening worden gehouden. Het eerste is het voltage van de deurbel. De meeste deurbellen werken op 8-24 volt of 16-24 volt. Het tweede is de stroomsterkte van de deurbel. Dit ligt meestal tussen de 1 en 3 ampère. De derde is het wattage van de deurbel. Dit ligt meestal tussen de 10 en 30 watt. De vierde is het type kabel. Het meest voorkomende type kabel voor deurbellen is twee-aderige, onafgeschermde kabel. Dit type kabel is meestal geschikt voor maximaal 20 volt en kan tot 3 ampère dragen.

Wat heb je allemaal nodig voor een Ring deurbel?

Om een Ring deurbel te gebruiken heb je het volgende nodig:
-Een compatibele smartphone of tablet
-De Ring app
-Een Ring deurbel
-Een Wi-Fi verbinding
-Een voedingsbron voor uw Ring deurbel (een ingebouwde batterij of vast aangesloten op uw deurbel)
-Als u uw Ring deurbel vast aansluit, heeft u een transformator nodig (de meeste huizen hebben deze al)
-Als u een batterij gebruikt, moet u deze regelmatig opladen.

Door Breger

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een abonnement op Ring? :: Hoe Ring op stroom aansluiten?
Handige links