Huis > H > Hoe Installeer Ik De Ring Video Doorbell Pro?

Hoe installeer ik de ring Video Doorbell Pro?

Zoek naar 'Ring' in de App Store of Play Store, of ga naar ring.com/app om de juiste app automatisch op te zoeken. Open de Ring-app en tik op Apparaat instellen om de installatieprocedure te starten. Selecteer Ring Video Doorbell Pro in de lijst en volg de instructies in de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Bovendien, kan ik ring deurbel aansluiten op bestaande bel?

Opmerking: als je de Ring Doorbell 2 aansluit op een bestaande deurbel, is een transformator met een spanning van 8-24 VAC vereist. Als de bedrading rechtstreeks op een transformator wordt aangesloten, moet een weerstand worden gebruikt. Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 2 totdat deze vastklikt. Men kan zich ook afvragen: hoe ring op stroom aansluiten? Stap 1: laad de Ring deurbel volledig op

Voordat je de deurbel installeert, zorg je eerst dat de batterij voldoende stroom heeft. Gebruik hiervoor de meegeleverde oplaadkabel. Als de ledring op de deurbel volledig brandt, is de batterij volledig opgeladen. Hierna is de deurbel klaar voor gebruik.

Trouwens, welke beltransformator voor ring?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien dit afhangt van het specifieke ringsysteem dat wordt gebruikt. Enkele gangbare opties voor beltransformatoren zijn de 24 VAC 40 VA transformator en de 16 VAC 30 VA transformator. Raadpleeg de documentatie van uw specifieke belsysteem om te bepalen welke transformator compatibel is. En nog een vraag, is de ring deurbel draadloos? De Ring Deurbel is een batterijgevoed apparaat dat draadloos of bedraad kan worden geïnstalleerd. Als u kiest voor draadloze installatie, moet u de Ring Doorbell Battery Kit aanschaffen, die bestaat uit een batterij, een mini-USB-oplader en een voedingsadapter. De batterij moet om de paar maanden worden opgeladen. Als je ervoor kiest om de deurbel bedraad te installeren, moet je de Ring Doorbell Wired Kit kopen, die een voedingsadapter en een Ethernet-kabel bevat.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Waar QR code Ring?

De QR-code staat op de voorkant van het apparaat en de MAC-ID staat op de achterkant van de Ring Video Doorbell 3. Richt de camera van de smartphone op de QR-code of MAC ID-streepjescode op de achterkant van de videodeurbel. Kan Ring op meerdere telefoons? Wil je meerdere apparaten (tablet, andere telefoon, enz.) gebruiken om je Ring-apparaten te bedienen? Download dan de Ring-app op andere apparaten en meld je aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Ring-app.

Wat dit betreft, hoe sluit ik een bel aan?

Hoe sluit ik een deurbel aan?

  1. De transformator en de bel bevestigen. Bevestig de transformator op de muur, dicht bij het stopcontact.
  2. Het belsnoer doorsteken.
  3. De mantel en de aders van het snoer strippen.
  4. Het belsnoer leiden en knippen.
  5. Het snoer aansluiten op de transformator en de bel.
  6. De snoeren vastzetten.
Daarvan, waarom een weerstand bij ring deurbel? Een weerstand aan de deurbel wordt gebruikt om een stroompad naar aarde te voorzien. De weerstand beperkt de stroom tot een veilig niveau en beschermt de deurbel tegen schade.

Je kunt ook vragen hoe ring wired installeren?

Als u vraagt hoe u een ringleiding moet installeren, hebt u de volgende materialen nodig: een ringleiding, een schroevendraaier en een boormachine. Zoek eerst het midden van de deur en markeer het. Vervolgens verwijdert u met de schroevendraaier de schroeven uit de deur. Zodra de schroeven zijn verwijderd, moet u een gat boren in de deur. Nadat het gat is geboord, steekt u de ring in het gat en schroeft u hem vast.

Door Paulita Paramjeet

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel volt Ring deurbel? :: Hoe installeren je Ring deurbel Pro?
Handige links