Huis > H > Hoe Kom Ik Aan Een Captcha?

Hoe kom ik aan een CAPTCHA?

Om de Google reCaptcha key aan te vragen kan je de volgende stappen doorlopen:

  1. Ga naar de volgende site: Google reCaptcha site.
  2. Klik vervolgens rechtsboven op de "Admin Console" knop.
  3. Log vervolgens in met je Google account.
  4. Nadat je bent ingelogt krijg je onderstaand scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je invullen bij captcha?

Wanneer u online gegevens verstuurt, wordt een captcha gebruikt. U bevestigt dat u een menselijke gebruiker bent door een letter- en/of cijfercombinatie in te vullen.

Hoe reCAPTCHA installeren?

Om een reCAPTCHA in te stellen ga je eerst naar https://www.google.com/recaptcha. Log in en kiik op het plusje rechtsboven om een nieuwe keys te genereren. Geef een naam op en welke versie van reCAPTCHA je op je site wilt gebruiken. Geef vervolgens de domein(en) op waar de reCAPTCHA gaat worden gebruikt. Waarom krijg ik CAPTCHA? Een CAPTCHA is een manier om te proberen te achterhalen of een bezoeker van een website een mens of machine is. Het doel is om spam en cybercrime tegen te gaan.

Wat moet je invullen bij captcha?

Wanneer u op een website een CAPTCHA tegenkomt, wordt u gevraagd een reeks letters of cijfers in te typen om te bewijzen dat u geen robot bent. Dit is om ervoor te zorgen dat alleen mensen toegang krijgen tot de site. Wat betekent incorrect captcha? Er zijn een paar verschillende mogelijke oorzaken van een "onjuiste captcha" foutmelding.
Eén mogelijkheid is dat de gebruiker de verkeerde captcha code heeft ingevoerd. Dit kan te wijten zijn aan een typfout, of gewoon omdat ze niet begrepen wat de code moest zijn.
Een andere mogelijkheid is dat de captcha code verlopen is. Dit gebeurt vaak als de gebruiker er te lang over doet om de code in te voeren, of als hij de pagina probeert te verversen.
Tenslotte is het mogelijk dat het captcha systeem van de website niet goed werkt. Dit kan te wijten zijn aan een technisch probleem aan de kant van de website, of het kan zijn omdat de website het doelwit is van bots of hackers.

Wat wil zeggen ik ben geen robot?

Het betekent: Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart. Oftewel: een volledig geautomatiseerde manier om te testen of je te maken hebt met een computer of een mens. Dienovereenkomstig, hoe reclame vermijden? Vind de juiste adblocker voor u

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Hoe voorkom ik advertenties op internet?

Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*
Kun je reclames verwijderen? Ja, het is mogelijk om advertenties van websites te verwijderen. Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn programma's die het laden van advertenties op websites blokkeren. Ze werken door te voorkomen dat de advertentieserver de advertentie op de pagina laadt. Er zijn een aantal advertentieblokkers beschikbaar, die in de meeste webbrowsers als extensies of plugins kunnen worden geïnstalleerd.

Hoe kan ik advertenties blokkeren op Google Chrome?

Er zijn een paar verschillende manieren om advertenties in Google Chrome te blokkeren. Eén manier is het installeren van een advertentieblokkeringsuitbreiding. Extensies voor advertentieblokkering zijn gratis verkrijgbaar in de Chrome Web Store. Een andere manier om advertenties te blokkeren is door uw Chrome-instellingen te wijzigen. Ga naar Instellingen > Geavanceerd > Inhoudsinstellingen > Advertenties. Schakel de optie "Geblokkeerd (aanbevolen)" in.

Door Adamec Graneau

Wat is het verschil tussen een machine en een robot? :: Hoe kan je spoofen?
Handige links