Huis > W > Wat Is Onjuiste Captcha?

Wat is onjuiste CAPTCHA?

Een veel voorkomend type CAPTCHA verlangt dat de gebruiker de tekens van een op het scherm (in een afbeelding) getoonde vervormde en/of onduidelijke opeenvolging van letters en/of cijfers intoetst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet koppelen vanwege onjuiste pincode?

Als uw telefoon niet kan koppelen vanwege een onjuiste PIN, is de eenvoudigste oplossing om alle apparaten te verwijderen.

En nog een vraag, waarom krijg ik captcha?

Een CAPTCHA is een manier om te proberen te achterhalen of een bezoeker van een website een mens of machine is. Het doel is om spam en cybercrime tegen te gaan.
Daarvan, hoe vul ik recaptcha in?
Om een reCAPTCHA in te stellen ga je eerst naar https://www.google.com/recaptcha. Log in en kiik op het plusje rechtsboven om een nieuwe keys te genereren. Geef een naam op en welke versie van reCAPTCHA je op je site wilt gebruiken. Geef vervolgens de domein(en) op waar de reCAPTCHA gaat worden gebruikt.

Dienovereenkomstig, is recaptcha gratis?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke implementatie van reCAPTCHA die wordt gebruikt. Sommige implementaties zijn gratis te gebruiken, terwijl andere een betaald abonnement vereisen. Waarom werkt reCAPTCHA niet? De meest waarschijnlijke reden dat reCAPTCHA niet werkt is dat de browser van de gebruiker niet compatibel is met het reCAPTCHA script. De tweede meest waarschijnlijke reden is dat de gebruiker JavaScript heeft uitgeschakeld in zijn browserinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik aan een CAPTCHA?

Om de reCaptcha sleutel aan te vragen, moet u naar de volgende website gaan, klik op de admin console knop rechtsboven, en log in met uw Google account.

Hoe werkt reCAPTCHA?

Zodra reCAPTCHA wordt geïnstalleerd op een website of applicatie, zal Google meekijken hoe een gebruiker zich hier gedraagt. Google kijkt naar meerdere factoren om in te schatten of de gebruiker een bot of mens is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe snel het formulier wordt ingevuld.
Hoe kom ik van reCAPTCHA af?
Verificatie in twee stappen uitschakelen
  1. Open uw Google-account.
  2. Selecteer Verificatie in twee stappen in het gedeelte 'Beveiliging'. U moet wellicht inloggen.
  3. Selecteer Uitschakelen.
  4. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u kunt bevestigen dat u verificatie in twee stappen wilt uitschakelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe bewijs je dat je geen robot bent?

CAPTCHA staat voor 'Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart'. De Turingtest, bedacht in 1950 door de Britse wiskundige Alan Turing, is een test voor kunstmatige intelligentie. De software 'slaagt' voor de test wanneer mens en computer niet van elkaar kunnen worden onderscheiden.
Bovendien, waarom moet je ik ben geen robot? Er zijn twee redenen waarom u de CAPTCHA "Ik ben geen robot" kunt zien. De eerste reden is dat u een actie probeert uit te voeren die geautomatiseerd lijkt te zijn, zoals het massaal verzenden van reacties of het aanmaken van meerdere accounts. De tweede reden is dat u misschien een browser of apparaat gebruikt dat niet algemeen wordt gebruikt, wat onze geautomatiseerde systemen kan activeren.

Daarvan, wat kost recaptcha?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de kosten voor het implementeren van recaptcha variëren, afhankelijk van de specifieke implementatie. Volgens sommige schattingen kost het toevoegen van recaptcha aan een website ongeveer $10-15 per maand. Deze kosten kunnen worden verlaagd door een gedeelde recaptcha-dienst te gebruiken, die gratis kan zijn of een lagere prijs kan hebben.

Door Fogg Dandry

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste CRM systeem? :: Waarom een iMac en geen pc?
Handige links