Huis > W > Wie Zendt Wta Finals Uit?

Wie zendt WTA Finals uit?

ESPN (ex-FOX Sports)

(Zo'n dagpas is anno 2022 alleen nog voor tv-uitzendingen beschikbaar, doch niet meer voor de livestream.) Bij ESPN-Sports zendt men onder meer de WTA Finals (dames) uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit vanavond?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Wie heeft de halve finale tennis gewonnen?

Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime en Andrey Rublev in halve finale in Rotterdam. Stefanos Tsitsipas heeft de halve finales bereikt van het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam. De als eerste geplaatste Griek won in de kwartfinales in twee sets van de Australiƫr Alex de Minaur: 6-4 6-4. Wat dit betreft, waar wordt roland garros 2021 uitgezonden? Zowel de finale van de vrouwen als de mannen wordt uitgezonden door Eurosport. Via Eurosport 1 of de livestream op de website van Eurosport kun je live de finales van Roland Garros zien.

Welke zenders zenden tennis uit?

In de Verenigde Staten wordt tennis uitgezonden op de netwerken van de ESPN-familie (ESPN, ESPN2, ESPNEWS en ESPNU), The Tennis Channel en CBS Sports Network. Daarnaast worden veel wedstrijden live gestreamd op ESPN3. Tennis Channel is een 24-uurs televisienetwerk gewijd aan tennis, dat in mei 2003 van start is gegaan. Het is beschikbaar op de meeste kabel- en satellietproviders. CBS Sports Network is beschikbaar via de meeste kabel-, satelliet- en telecomaanbieders, waaronder DirecTV, Dish Network, AT&T U-Verse, Verizon FiOS, Comcast Xfinity, Time Warner Cable, Charter Communications, Bright House Networks en Cox Communications. Welke zender WTA Madrid? De WTA Madrid Open wordt uitgezonden op ESPN2.

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit?

De uitzendrechten van de Spaanse competitie zijn in Nederland in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Waar kan ik Indian Wells kijken?

Indian Wells live op tv en via een livestream

Het toernooi word de komende week live uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je contact opnemen met je provider en de hele week live tennis kijken via livestreams.
Wie zendt tennis uit 2022? 2022 Mannen's Tennis programma | ESPN.

Wat dit betreft, hoe laat begint finale tennis vandaag?

Hoe laat en waar is Australian Open-finale tussen Nadal en Medvedev te zien? De wedstrijd begint om 19.30 uur in Melbourne, dat wil zeggen om 09.30 uur Nederlandse tijd. Zoals je waarschijnlijk gewend bent, zendt Eurosport de wedstrijd live uit. Hoe laat US Open finale dames? De US Open finale dames vindt plaats op zaterdag 12 september om 16.00 uur EST.

Hoeveel sets Roland Garros?

Er zijn vier sets van Roland Garros.

Door Tippets Guntrum

Vergelijkbare artikelen

Wie spelen de halve finale op Roland Garros? :: Hoe laat is er tennis op tv?
Handige links