Huis > I > Is Een Samsung Galaxy A21S Waterdicht?

Is een Samsung Galaxy A21s waterdicht?

Ondanks dat de Samsung Galaxy A21s waterdicht zou moeten zijn kan deze in de praktijk toch defect raken dankzij vocht. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig uw Samsung Galaxy A21s van waterschade en erosie te reinigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Trouwens, is de samsung s21 fe waterdicht?

Sterker nog, de behuizing van de Samsung Galaxy S20 FE-telefoon oogt juist heel stijlvol. Bovendien is de S21 FE voorzien van een IP68-certificaat en is daardoor stof- en waterdicht. Je kunt ook vragen is de samsung galaxy a12 waterdicht? Nee, de Galaxy A12 is niet waterdicht. Het toestel heeft geen specificieke IP-certificatie.

Is de S22 Ultra waterdicht?

De Sony Xperia S22 Ultra is niet waterdicht. Het heeft een waterbestendig ontwerp, wat betekent dat het bestand is tegen spatten en korte blootstelling aan water. Het is echter niet ontworpen om volledig ondergedompeld te worden in water of langdurig blootgesteld te worden aan water. Als de telefoon gedurende langere tijd aan water wordt blootgesteld, kan dit de telefoon beschadigen. Wat gaat de nieuwe Samsung S22 kosten? De nieuwe Samsung S22 gaat ongeveer 850 dollar kosten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Men kan zich ook afvragen: hoe oud is de samsung s22?

De S22 werd op 9 februari onthuld en is sinds 11 maart te koop. Wat kost de Samsung S22? De adviesprijs van de Samsung Galaxy S22 is 849 euro voor het model met 128GB opslagruimte. De variant met 256GB-opslaggeheugen heeft een adviesprijs van 899 euro. Wat is IP68 waterdicht? IP68: volledig waterdicht

Een kanttekening bij IP68 is dat het is getest tot een diepte van 3 meter. Ligt je telefoon in een extreem diep zwembad, dan kan het toestel na verloop van tijd beschadigd raken.

Wat dit betreft, kan de a52 tegen water?

Daarmee is de Galaxy A52 namelijk niet echt waterdicht, maar toch kan de telefoon een half uur in stilstaand water liggen op een diepte van maximaal een meter. Dat is net een stapje minder dan de IP68 certificatie van toestellen als de Galaxy S21, die de druk op anderhalve meter diepte uithouden. Kan de Samsung Galaxy S7 tegen water? De Samsung Galaxy S7 is tot 30 minuten waterbestendig in een diepte van 1 meter. Hij heeft een IP68 rating wat betekent dat hij beschermd is tegen stof en water.

Wat is de beste Bouwtelefoon?

De beste bouwtelefoon is de telefoon die voldoet aan de specifieke behoeften van de bouwplaats. Een bouwplaats in een afgelegen gebied kan bijvoorbeeld een telefoon nodig hebben met een lange batterijduur en die kan bellen via een satellietnetwerk.

Door Tacita Lisiecki

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel inch is de Samsung Galaxy S7 Edge? :: Wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat?
Handige links