Huis > H > Hoeveel Inch Is De Samsung Galaxy S7 Edge?

Hoeveel inch is de Samsung Galaxy S7 Edge?

De S7 Edge heeft ook een metalen achterkant, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat. Voor deze behuizing is een speciaal soort metaal gemaakt welke extra stevig en licht is. Het scherm heeft een resolutie van 2560x1440 pixels en een diagonaal van 5.5 inch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat moet ik doen als mijn Samsung scherm zwart blijft?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien. Trouwens, waarom flikkert mijn telefoon? Dit soort problemen kan optreden wanneer uw telefoon wordt gebruikt in droge omgevingen, waar de opbouw van statische lading het displaysignaal kan verstoren. Uw telefoon wordt over een paar seconden weer normaal. Als het probleem blijft aanhouden, start u uw telefoon opnieuw op om te zien of het probleem is opgelost.

Hoe oud is de Samsung S7?

De Samsung S7 is een smartphone die in maart 2016 werd uitgebracht. Bovendien, hoe oud is mijn samsung s7? De Samsung S7 werd uitgebracht op 11 maart 2016.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe reset je een Samsung Galaxy S7?

Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.

  1. 1 Veeg naar boven om toegang te krijgen tot je apps en tik vervolgens op "Instellingen".
  2. 2 Tik op "Algemeen beheer".
  3. 3 Tik op "Resetten".
  4. 4 Tik op "Fabrieksgegevens herstellen".
  5. 5 Tik op "Resetten".
Wat moet je doen als je telefoon scherm zwart blijft? Wanneer het scherm van je Galaxy telefoon of tablet niet reageert of zwart blijft probeer één van deze oplossingen:
  1. Soft-reset.
  2. Batterij uithalen.
  3. Flip cover instellen.
  4. Veilige modus starten.
  5. Terug naar fabrieksinstellingen.

Bovendien, wat moet je doen als je een zwart scherm hebt?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen. Wat moet je doen als je telefoon scherm het niet doet? Als je telefoonscherm niet werkt, is het eerste wat je moet doen je telefoon opnieuw opstarten. Als dat niet werkt, moet u controleren of uw telefoon nog onder de garantie valt. Zo ja, dan moet je contact opnemen met de fabrikant om te zien of zij je telefoon willen vervangen. Als je telefoon niet onder garantie valt, kun je het scherm misschien zelf vervangen of naar een telefoonreparatiebedrijf brengen.

Wat te doen als je telefoon hapert?

Als je telefoon hapert, is het eerste wat je moet doen kijken of er updates beschikbaar zijn voor je telefoon. Als die er zijn, werk dan je telefoon bij en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan is het volgende wat je moet doen je telefoon opnieuw opstarten. Als dat niet werkt, is het volgende wat je moet doen je telefoon resetten.

Door Vernita Gurley

Vergelijkbare artikelen

Wat is een soft reset? :: Is een Samsung Galaxy A21s waterdicht?
Handige links