Huis > W > Wat Is Nieuw In Safari 15?

Wat is nieuw in Safari 15?

Sinds iOS 15 heeft Safari een nieuw uiterlijk op je iPhone. De grootste verandering is de veranderde plaats van de adresbalk. Deze vind je nu onderin het scherm, maar je kunt terug naar de oude weergave.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je safari verwijderen?

Het is niet toegestaan ​​Safari volledig van de iPhone te verwijderen, omdat het een ingebouwde app op de iPhone is, om deze uit te schakelen, moet u eerst alle Safari-gegevens wissen: Zoek Safari in je instellingenmenu en tik erop. Klik op Geschiedenis en websitegegevens wissen. Bevestig je actie. Men kan zich ook afvragen: wat is de meest recente versie van safari?

BesturingssysteemVersie besturingssysteemLaatste Safariversie
Mac OSOS X 10.11 "El Capitan"11.1.2 ()
macOS 10.12 "Sierra"12.1.2 ()
macOS 10.13 "High Sierra"13.1.2 ()
macOS 10.14 "Mojave"14.1.2 (13 september 2021)

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik safari terug op mijn iphone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het model iPhone dat je hebt en de versie van iOS die is geïnstalleerd. In het algemeen kun je Safari echter weer op je iPhone krijgen door naar de App Store te gaan en het opnieuw te downloaden. Wat is Safari op iPhone? Safari is een webbrowser die is geïnstalleerd op alle Apple-apparaten, inclusief de iPhone. Met Safari kunnen gebruikers toegang krijgen tot het internet, websites bekijken en apps downloaden. Safari bevat ook functies zoals de leeslijst en iCloud-tabbladen, waarmee gebruikers webpagina's kunnen opslaan en op al hun apparaten kunnen openen.

Gerelateerde artikelen

Kan je een nieuw eiland maken Animal Crossing?

Er kan één eiland worden gemaakt met het Nintendo Switch-systeem. Er zullen extra spelers op hetzelfde eiland zijn nadat het eiland is gemaakt.

Waar vind ik de menubalk in Safari?

De menubalk bevindt zich boven in het scherm van de Mac. Via de menu's en symbolen in de menubalk kun je commando's kiezen, taken uitvoeren en de status controleren. Je kunt een optie instellen om de menubalk automatisch te verbergen. Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)

  1. Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies 'Toevoegen aan startscherm'
  2. Wijzig eventueel de titel (bijv.
  3. Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.

Wat dit betreft, hoe zet ik een link op mijn bureaublad?

Ga in de browser naar de website die u als snelkoppeling wilt. Klik op de adresbalk, selecteer heel het adres en druk op het toetsenbord op de sneltoets Ctrl+C (de sneltoets voor kopiëren). Ga naar het Bureaublad en klik met de rechtermuisknop op een lege plek. Klik op Nieuw > Snelkoppeling. Bovendien, hoe maak ik een snelkoppeling op mijn iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om snelkoppelingen op je iPhone te maken. Eén manier is het gebruik van de app Snelkoppelingen, die gratis verkrijgbaar is in de App Store. Met deze app kun je snelkoppelingen maken voor verschillende taken, zoals het openen van apps, bellen, sms'en en meer.
Een andere manier om snelkoppelingen op je iPhone te maken is door Siri Shortcuts te gebruiken. Dit zijn snelkoppelingen die je kunt maken met Siri, de spraakassistent van Apple. Om een Siri Snelkoppeling te maken, open je de Instellingen app en tik je op Siri & Zoeken. Tik vervolgens op de + knop naast het gedeelte Snelkoppelingen. Vanaf hier kunt u een zin opnemen die de snelkoppeling activeert. U kunt bijvoorbeeld zeggen "Hey Siri, toon me mijn foto's van gisteren" en Siri zal de app Foto's openen en uw meest recente foto's weergeven.
Tot slot kun je ook snelkoppelingen maken met de app Workflow. Ook deze app is gratis beschikbaar in de App Store. Met Workflow kun je complexe snelkoppelingen maken die meerdere taken tegelijk kunnen uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een snelkoppeling maken die je favoriete websites opent, je lichten aanzet en je favoriete muziek afspeelt, allemaal met een paar tikken.

Dienovereenkomstig, waarom doet safari het niet op iphone?

De belangrijkste reden waarom Safari op de iPhone geen "Niet volgen"-functie heeft, heeft te maken met privacyoverwegingen. Door "Niet volgen" in te schakelen, laat Safari alle websites weten dat de gebruiker niet gevolgd wil worden, wat mogelijk kan leiden tot minder gepersonaliseerde content en advertenties. Bovendien werken sommige websites mogelijk niet goed als 'Niet volgen' is ingeschakeld.

Door Tremann Larock

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik zoekbalk boven? :: Hoe zet ik Safari terug?
Handige links