Huis > K > Kan Geen Beveiligde Verbinding Maken Safari?

Kan geen beveiligde verbinding maken Safari?

Fix Safari kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen op Mac

  1. Controleer de web-URL opnieuw.
  2. Controleer huidige datum en tijd.
  3. Schakel iCloud Private Relay uit.
  4. Schakel Private Relay uit voor een Wi-Fi-verbinding.
  5. Wijzig DNS.
  6. Antivirus uitschakelen.
  7. Schakel IPv6 uit voor uw netwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe stel je safari opnieuw in?

Safari opnieuw instellen

  1. Kies 'Safari opnieuw instellen' in het taakmenu.
  2. Schakel de selectievakjes uit van de onderdelen die u niet opnieuw wilt instellen:
  3. 'Geschiedenis wissen': Hiermee wist u de lijst met webpagina's die u hebt bekeken.
  4. Klik op 'Opnieuw instellen'.
Hoe startpagina instellen Safari? Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Algemeen'. Typ in het veld 'Homepage' het adres van een webpagina. Om de huidige webpagina in te stellen als de startpagina, klik je op 'Stel in op huidige pagina'. Geef aan wanneer je de homepage wilt weergeven.

Trouwens, waarom doet safari het niet op iphone?

De reden dat Safari niet werkt op de iPhone is dat de software niet compatibel is met de hardware. Wat is beter Safari of Google Chrome? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven de voorkeur aan Safari omdat het vooraf is geïnstalleerd op alle Apple-apparaten en naadloos integreert met andere Apple-producten en -diensten. Safari staat er ook om bekend dat het licht en energiezuinig is. Anderen geven de voorkeur aan Google Chrome omdat het meer aanpassingsmogelijkheden en een ruimere keuze aan extensies en plugins biedt. Chrome is over het algemeen ook sneller en reageert beter dan Safari.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waarom kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht?

Dit probleem treedt meestal op omdat er een probleem is met de configuratie van uw browser, uw netwerkinstellingen of met het beveiligingscertificaat dat de website gebruikt. Mensen vragen ook: kan geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht? Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding 'Je verbinding is niet privé'.

Trouwens, wat is geen veilige serververbinding?

Als een webpagina zich op een server bevindt die niet aan de veilige cryptografische normen voldoet: In Safari wordt gemeld dat de website niet kan worden geopend omdat deze een zwakke codering gebruikt. Vervolgens, hoe installeer ik safari? Aangenomen dat u installatie-instructies wilt voor Safari op een Windows 10-computer:
1. Download het installatieprogramma voor Safari van de website van Apple: https://support.apple.com/kb/dl1888?locale=en_US
2. Voer het gedownloade installatieprogramma uit
3. Volg de aanwijzingen om Safari te installeren
4. Zodra de installatie is voltooid, opent u Safari in het menu Start.

Mensen vragen ook: hoe pas ik mijn startpagina aan?

Aangenomen dat u de startpagina van een webbrowser bedoelt:
Met de meeste webbrowsers kunt u uw startpagina aanpassen. In Google Chrome kunt u bijvoorbeeld op het menupictogram in de rechterbovenhoek van de browser klikken, "Instellingen" selecteren en onder "Bij het opstarten" klikken op "Een specifieke pagina of reeks pagina's openen". Van hieruit kunt u klikken op "Een nieuwe pagina toevoegen" en de URL invoeren van de website die u als startpagina wilt gebruiken.

Door Ori Mcalmond

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Safari terug op mijn iPad? :: Waar vind ik mijn Downloads op de iPhone?
Handige links