Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Downloads Op De Iphone?

Waar vind ik mijn Downloads op de iPhone?

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?

  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik mijn Downloads op mijn iPhone?

Downloads bekijken

  1. Open de Bestanden-app en tik rechtsonder op het Blader-tabblad..
  2. Tik bovenin de lijst op iCloud Drive. Je herkent dit ook aan het blauwe wolkje.
  3. Zoek in deze map naar Downloads en tik erop.
Daarvan, hoe zet ik mijn zoekbalk terug iphone?

Volg deze stappen:
  1. Open Safari en surf naar een website naar keuze.
  2. Tik links in de adresbalk op de aA-knop.
  3. Kies nu voor Toon bovenste adresbalk. Het wordt nu gewijzigd.
  4. Toch weer terug? Tik linksboven op de aA-knop en kies Toon onderste tabbladbalk.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je je geschiedenis niet kan wissen?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u uw geschiedenis niet kunt wissen. Een daarvan is om te proberen een andere browser te gebruiken. Als dat niet werkt, kunt u proberen een privé-browsevenster te gebruiken. Ten slotte kunt u proberen uw cache en cookies te wissen. Dit in overweging nemend, waar vind ik het safari menu? Het menu van de Safari-browser vindt u door te klikken op het "hamburger"-pictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster. Dit opent een drop-down menu met verschillende opties, waaronder het Safari-menu.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom doet Safari het niet op iPhone?

Tip 2: software bijwerken. Als het probleem met Safari niet werkt op een oud iOS, probeer dan software voor je iPhone bij te werken. Stap 1. Ga naar "Instellingen"> [uw naam]> "Algemeen"> "Software-update" om te controleren of er een nieuwe update is. Waarom kan ik Safari niet openen op iPhone? Open de Instellingen-app van de iPhone en kies voor 'Safari'. Scrol helemaal naar beneden en tik op 'Geavanceerd'. Tik op 'Websitedata' en wacht totdat de websites geladen zijn. Zoek de website op waar je problemen mee ervaart.

Bovendien, wat is beter safari of google chrome?

Snel en Stabiel. Naast veiliger is Safari ook een stuk sneller en stabieler dan Google Chrome. Chrome voor Mac is berucht om het opslurpen van batterijcapaciteit en werkgeheugen. Men kan zich ook afvragen: is safari gewijzigd? Men kan zich ook afvragen: is safari veranderd?
Het antwoord is ja. Safari is in de loop der jaren veranderd: er zijn nieuwe functies toegevoegd en oude verwijderd. De kernfunctionaliteit van de browser is echter hetzelfde gebleven.

Wat is een Tabgroep in Safari?

Een tabbladgroep in Safari is een verzameling tabbladen die samen kunnen worden opgeslagen en geopend. Tabbladgroepen kunnen worden gemaakt door het ene tabblad boven op het andere in de tabbladbalk te slepen, of door met de rechtermuisknop op een tabblad te klikken en "Tabblad toevoegen aan..." uit het menu te kiezen. Zodra een tabbladgroep is gemaakt, kan deze een naam krijgen en worden opgeslagen. Om een tabbladgroep te openen, klikt u op de knop "Tabbladgroepen" in de werkbalk van Safari en selecteert u de groep die u wilt openen.

Door Sidell

Vergelijkbare artikelen

Kan geen beveiligde verbinding maken Safari? :: Hoe kan ik Safari opnieuw installeren?
Handige links